Hesabım
    Kyle Chandler & Jeremy Renner Başrollü "Mayor of Kingstown"a İlk Bakış!

    Mayor of Kingstown, yayın hayatına yakında başlıyor.

    Paramount'un dijital streaming platformu Paramount+'ta yayınlanacak olan Mayor of Kingstown'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Başrolünü Jeremy Renner ve Kyle Chandler'ın paylaştığı Mayor of Kingstown, Kasım ayı içerisinde prömiyerini yapacak.

    Mayor of Kingstown, McLusky ailesinin hikayesini konu ediniyor. Gücü kendi etrafında toplamak isteyenlerin kasabası olan Kingstown'da McLusky ailesi hapishane sistemleri konusunda köksalmıştır. İki kardeş olan Mitch ve Mike McLusky, bu işleri yönetiyordur. Dizi, sistematik ırkçılıkla mücadele etme, yolsuzluk ve eşitsizlik gibi konuları işliyor. Kasabanın sahip olmadığı adalet ve düzen yeniden gelebilecek midir?

    Wind River'ın yönetmeni Taylor SheridanHugh Dillon ile birlikte Mayor of Kingstown'ın yaratıcı görevini üstleniyor. Geçtiğimiz günlerde diziden bir tanıtım videosu paylaşılmış ve heyecan yaratmıştı. 10 bölümden oluşan Mayor of Kingstown'ın oyuncu kadrosunda Jeremy Renner ve Kyle Chandler'ın yanı sıra Dianne Wiest, Hugh Dillon, Taylor HandleyEmma Laird ve Tobi Bamtefa gibi isimler yer alıyor.

    Mayor of Kingstown'ın prömiyerini yapacağı Paramount+ esasen 2014 yılında açılmıştı. Ama pandeminin etkisiyle daha etkin çalışma kararı alındı. Mayor of Kingstown, 14 Kasım tarihinde izleyici karşısına çıkmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top