Hesabım
    Taylor Handley
    Görev Oyuncu
    Gerçek adı:

    Taylor Laurence Handley

    Uyruk Amerikalı
    Doğum tarihi 1 Haziran 1984
    Yaş 39
    25
    yıllık kariyer
    26
    film ve dizi
    Bird Box Altyazılı Fragman (2)

    Filmografi

    Imposters
    Imposters
    12 Şubat 2020
    Bird Box
    Bird Box
    7 Nisan 2020
    A.P.B.
    A.P.B.
    21 Eylül 2017
    Vegas (2012)
    Vegas (2012)
    Vizyon tarihi belirsiz
    The Glades
    The Glades
    25 Şubat 2012
    Tüm filmografisi

    Fotoğraflar

    29 Fotoğraf

    Haber

    ‘Mayor of Kingstown’, Paramount Plus'ın Açılış Rekorunu Kırdı
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    17 Kasım 2021 Çarşamba
    Yorumlar
    Yorumları göster
    Back to Top