Hesabım
    Oscar Isaac ve Jessica Chastain Yakınlığı Sosyal Medyada Olay Yarattı

    Isaac ve Chastain, Scenes From A Marriage'de evli bir çifti canlandırıyor.

    2021 Venedik Film Festivali, geçtiğimiz günlerde açılışını gerçekleştirmişti. Birkaç gündür sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri ise Oscar Isaac ve Jessica Chastain'in verdiği pozlar oldu. Scenes From A Marriage dizisinde başrolü paylaşan Isaac ve Chastain'in yıllar süren dostlukları farklı yönlere çekilebilir gibi görünüyor.

    Oscar Isaac ve Jessica Chastian ilk kez A Most Violent Year isimli suç filminde evli bir çifti canlandırmıştı. Yıllar sonra Scenes From A Marriage'da boy gösteren ikili, Venedik Film Festivali'ne damgasını vurdu. Oscar Isaac'in Jessica Chastain ile olan yakınlığının arkadaşlıktan öte olduğunu öne süren birçok sosyal medya kullanıcısı oldu. Ancak Isaac'in Elvira Lind ile, Chastain'in ise Gian Luca Passi de Preposulo ile evli olduğu biliniyor.

    Scenes From A Marriage dizisi, HBO'da yayınlanacak. Venedik'te prömiyerini yapan dizi, eleştirmenlerin beğenisini kazandı. Ingmar Bergman'ın imzasını attığı İsveç dizisinden uyarlanan Scenes From A Marriage, yıllarca kargaşa içerisinde süren bir evliliğin hikayesini anlatıyor. Evlilik, sadakatsizlik, boşanma ve eski çiftin yeni partnerlerle hayat kurmasından oluşan süreç ekranlara aktarılıyor.

    Scenes From A Marriage'de Oscar Isaac ve Jessica Chastain sıradan Amerikalı bir çifti canlandırıyor. Birbirlerine karşı besledikleri karmaşık duyguların ilişkilerini nereye sürüklediğini dizide izleme şansı yakalayacağız. Aşk, hayranlık, ihanet, nefret gibi duygular ilişkilerinde iç içe geçecek. Mira, bir şirketteki yöneticilik görevini bırakmıştır. Kocası Jonathan ise karısıyla hayatlarının mahvolmaması için ayrılmamakta kararlı bir adamdır. Dizi boyunca, bir evliliğin ani çöküşünü değil, tek bir olaya bağlı olmadan yavaş yavaş parçalanışını izleyeceğiz.

    Dizi 12 Eylül'de izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top