Hesabım
    Phoebe Waller Bridge, "Mr. & Mrs. Smith" Dizi Kadrosundan Ayrıldı

    Phoebe Waller Bridge, Donald Glover ile başrolü paylaşacaktı.

    Crashing ve Fleabag dizileriyle büyük bir başarıya kavuşan Phoebe Waller Bridge kariyerine devam ederken Mr. & Mrs. Smith dizisinden ayrılma kararı aldı. Bridge, Mrs. Smith olarak, Donald Glover ise Mr. Smith olarak karşımıza çıkacaktı.

    Amazon dizisi Mr. and Mrs. Smith, başrol oyuncularından birini kaybetti. Son zamanlarda No Time To Die ve Indiana Jones 5 gibi yapımların ekibine ve kadrosuna dahil edilen Phoebe Waller Bridge, Angelina Jolie'nin rolünü canlandıracaktı. Açıklamalara göre Bridge'in ayrılma nedeni Donald Glover ile yaşadığı anlaşmazlık kaynaklı. İkili, kreatif ayrışmazlık yaşadığı için Phoebe Waller Bridge ile Donald Glover yollarını ayırdı. Söylenenlere göre bu ayrılık dostane bir tavırla oldu. Bu durumda Phoebe Waller Bridge'in rolü için yeni bir oyuncu arayışına çıkılacak. Mr. and Mrs. Smith dizisini New Regancy'den Yariv Milchan ve Michael Schaefer hayata geçirecek. 

    Donald Glover, müzisyenlik kariyerinin yanı sıra Atlanta dizisi sayesinde başarı yakalamıştı. Şimdilerde ise Beyonce gibi bir kurgu yıldızı anlatacak olan Hive isimli projede çalışıyor. Phoebe Waller Bridge'in ise en büyük çıkış yapan işi Fleabag oldu. Şimdilerde ise oyuncu Indiana Jones 5'in prodüksiyonunda. Ayrıca yakında gösterimini yapacak olan No Time To Die'ın senarist kadrosunda yer aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top