Hesabım
    The Wire'ın Yıldızı Michael K. Williams Hayatını Kaybetti

    Michael K. Williams, sevenlerini üzdü...

    HBO'nun en iyi dizisi olarak parmakla gösterilen The Wire'ın başrol oyuncusu Michael K. Williams'ın hayatını kaybettiği duyuruldu. Oyuncu, 54 yaşında hayata gözlerini yumdu. Brooklyn'deki evinde bulunan Williams'ın ölümünü ailesi doğruladı.

    Michael K. Williams'ın ölümü doğrulandı, ancak ölüm nedeni doğrulanmadı. Polislerin sözlerine göre Pazartesi günü 14.00 sularında ölümü gerçekleşmişti. Ancak bunun nedeni hala araştırma aşamasında bulunuyor. Williams, yakın zamanda Sony ile yeni bir anlaşmaya imza atmıştı ve George Foreman biyografisinde, Foreman'ın akıl danışmanı olarak rol alacaktı.

    Brooklyn'li oyuncu Michael K. Williams, The Wire ile büyük bir başarı yakalamış ve yeteneğini ortaya koymuştu. Boardwalk Empire'da ise Steve Buscemi'nin karakterinin kaçakçı bir ittifakçısı olan Chalky White'ı canlandırıyordu. Yoluna HBO ile devam eden Williams, The Night Of, Bessie gibi yapımlarla daha büyük hayran kitlelerine ulaştı. Bessie ile ayrıca Emmy adayı oldu. Oyuncu son olarak Lovecraft Country'de karşımıza çıkmıştı. Michael K. Williams, esasen oyunculuktan önce dansçılık yapıyordu. Madonna ve George Michael gibi yıldız isimlerin ekibinde dans eden oyuncu, bir anda yeteneğini dönüştürmüştü.

    Beyaz perdede ise The Road, Snitch, The Gambler, The Land, Assassin’s Creed, The Public ve Motherless Brooklyn gibi filmlerde görüldü. Şimdilerde Williams'ı yakından tanıyan Tray Chaney, Wendell Pierce, David SimonAva DuVernay gibi isimler üzüntülerini sosyal medyada paylaşıyorlar.

    Michael K. Williams'ı saygıyla anıyoruz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top