Hesabım
    I Know What You Did Last Summer'dan Fragman!

    Uyarlama dizi I Know What You Did Last Summer'dan resmi fragman geldi.

    Amazon Prime'ın uyarlayarak hayata geçirdiği I Know What You Did Last Summer'dan yepyeni bir fragman paylaşıldı. Ekim ayı içerisinde izleyici karşısına çıkacak olan dizi 1997 yapımı slasher filmden uyarlandı. Film de esasen 1973'de yayınlanan Lois Duncan imzalı kitaba dayanıyordu. 

    I Know What You Did Last Summer dizisi 2019 yılında ilk olarak duyurulmuştu. İlk bölümü ise James Wan'in çekmesi planlanıyordu. Shay Hatten ise senaryoyu kaleme alacaktı. Ancak 2020 yılında Hatten'ın yerini Sara Goodman; Wan'in yerini ise Craig William Macneill aldı. Ama James Wan ve Shay Hatten, yürütücü yapımcılık pozisyonunu korudu.

    Dizinin konusu ise şöyle: Dört arkadaş olan Ray, Barry, Helen ve Julie, başlarına geleceklerden bihaber okuldan mezun oldukları günü kutlar. Bir güzellik yarışmasına katılan ve kazanan Helen, birkaç ay içinde New York'a gidip, filmlerde oynamayı planlar. Ray de New York'a gidip ünlü bir yazar olmanın hayalini kurar. Barry ve Julie ise eğitimlerine ve hayatlarına Boston'da devam edecektir. Ancak bunların hepsi sadece onların planıdır. Hayatın onlar için hazırladığı nbaşka sürprizler vardır.

    I Know What You Did Last Summer dizisinin oyuncu kadrosunda  Madison IsemanBrianne Tju, Ezekiel Goodman, Ashley Moore, Sebastian Amoruso, Fiona Rene, Cassie Beck, Brooke Bloom ve Bill Heck yer alıyor. Dizi, 15 Ekim'de Amazon'da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top