Hesabım
    Oyun Yönetmeni Neil Druckmann, The Last of Us'ı Yönetecek

    The Last of Us oyununun yönetmeni Neil Druckmann, dizinin bölümlerini çekecek.

    Kantemir Balagov'un pilot bölümünü çektiği The Last of Us dizisinin ekibine yeni bir isim eklendi. 2013 yapımı orijinal The Last of Us oyununun kreatif yönetmeni ve senaristi Neil Druckmann, The Last of Us dizisini yönetecek. Calgary'de yapılan çekimlere 5 yönetmen dahil edilecek.

    Neil Druckmann, The Last of Us dizisini yalnızca yönetmekle kalmayacak. Aynı zamanda senaryosuna imzasını atacak ve yürütücü yapımcı olarak görev alacak. Chernobyl dizisiyle büyük bir başarıya imza atan Craig Mazin, The Last of Us'ın showrunner'ı olarak görev yapıyor. Neil Druckmann'ın yanı sıra dizinin yönetmenliğine 4 yeni isim eklenecek. Onaylanan isimler arasında pilot bölümü çeken Kantemir Balagov ve hangi bölümlere imzalarını atacakları bilinmeyen Peter Hoar ile Jasmila Žbanić bulunuyor.

    Druckmann'ın kaç bölüm çekeceği bilinmiyor. Henüz prodüksiyon ekibinin tam listesi yayınlanmadı. Ancak Playstation oyunlarının arkasındaki ismin TV'ye aktarılmasının büyük bir olay olduğu söyleniyor. The Last of Us dizisinin prodüksiyonu 8 Haziran 2022 tarihinde sona erecek. Oyunda hayatta tek başına kalan Joel ve 14 yaşında bir kız olan Ellie'nin hikayesi konu ediniliyor. Ellie, tüm insanlığı yok eden salgının tek çaresidir ve Joel, Ellie'yi sağ salim bilim insanlarına teslim etmelidir. Ama bilim insanlarının elinde Ellie'nin sağ kalıp kalmayacağı belli değildir. Joel, insanlığı kurtarmaktansa Ellie'yi kurtarmayı tercih edecektir.

    The Last of Us'ın başrolünde Joel rolüyle The Mandalorian'ın yıldızı Pedro Pascal ve Ellie rolüyle Game of Thrones'taki performansıyla akıllara kazınan Bella Ramsey yer alacak. Gabriel Luna Joel'in genç kardeşi Tommy'ye, Nico Parker ise Joel'in kızı Sarah'ya, Merle Dandridge Fireflies'ın lideri Marlene'e hayat verecek. Anna Torv'u ise Tess olarak izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top