Hesabım
    Betty Gilpin, "Three Women" Dizisine Katıldı

    Three Women'da Betty Gilpin, Shailene Woodley ve DeWanda Wise'a eşlik edecek.

    Glow ile yıldızı parlayan Betty Gilpin'in, Three Women isimli dizinin oyuncu kadrosuna katıldığı resmi olarak açıklandı. Deadline'ın haberine göre Gilpin, Three Women'da Shailene Woodley ve DeWanda Wise'a eşlik edecek.

    Lisa Taddeo'nun kaleme aldığı kurgusal olmayan kitaba dayanan Three Women dizisi, 1 saatlik bölümlerden oluşacak. Çekimlerinin ise önümüzdeki aylarda yapılması planlanıyor. Söylenenlere göre yazar Taddeo, bu hikayeyi yazabilmek için 10 yılın üzerinde çalışma yaptı. Kitap, Amerikan kadınlarının cinsel arzuları nedeniyle toplumda ayıplanmasının hikayesini anlatıyor.

    Betty Gilpin, Three Women dizisinde Lina'yı canlandıracak. Lina, Indiana'da yaşayan bir ev hanımıdır. 10 yıllık tutkusuz bir evliliği vardır. Aldatılma sonucunda Lina'nın yaşamı tamamen değişecektir. DeWanda Wise, Sloane'e hayat verecek. Sloane'in kocası Richard ile bir açık ilişkisi vardır. 2 yeni yabancının karşılarına çıkmasıyla birlikte evlilikleri tehlike altına girecektir. Maggie ise yakın zamanda İngilizce öğretmenini uygunsuz davranışları nedeniyle ihbar etmiş ve ihbarının suçu üzerine kalmış bir kadındır.

    Shailene Woodley, Gia'yı canlandıracak. Gia, kadınların hikayelerini dinleyen bir yazardır. Gia, onların hikayelerini dinlerken aynı zamanda bir bağ kuracaktır. Bu bağ onun yaşamını değiştirecektir. Three Women'ın yürütücü yapımcılığını Taddeo'nun yanı sıra Kathy Ciric ve Emmy Rossum üstleniyor. Laura Eason showrunner olarak görev alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top