Hesabım
    Adam Driver'ın "Fantastic 4" Kadrosuna Katıldığı İddia Edildi

    Harrison Ford'un Marvel'a katıldığını ilk kez duyuran Jeff Sneider'dan yeni bir iddia geldi.

    .

    Harrison Ford'un "Captain America: New World Order" ve "Thunderbolts" filmlerinde General Thaddeus 'Thunderbolt' Ross olarak rol alacağı haberini ilk kez duyuran sinema yazarı Jeff Sneider, bir başka oyuncu seçimi söylentisini ortaya attı.

    The Hot Mic Podcast'te konuşan Sneider, Adam Driver'ın Marvel Studios ile "Fantastic Four" filmindeki Reed Richards rolüyle ilgili bir toplantı yaptığını iddia etti. Sneider, Driver'ın daha önce Doctor Doom rolüyle Marvel Sinematik Evreni'ne katılacağına dair bazı haberler duyduğunu da belirtti. Bunlar yalnızca söylenti, ancak Sneider'ın Harrison Ford hakkındaki iddiasının gerçek çıkması, Driver'ı Marvel filmlerinde görmek isteyen hayranların şimdiden heyecanlanmasına yol açtı.

    2025 kışında vizyona girmesi planlanan "Fantastic Four" filmini, "WandaVision" yönetmeni Matt Shakman yönetecek. Kevin Feige, filmin senaryosu hazırlanırken oyuncu kadrosunu oluşturmaya odaklanacağını belirtmişti. Marvel hayranları heyecanla bu haberleri duymayı bekliyor.

    Reed Richards karakterini en son oynayan isim John Krasinski oldu. Yıllardır bu role yakıştırılan Krasinski "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ta küçük bir sahnede yer almış ve Scarlet Witch tarafından öldürülmüş olsa da Krasinski'nin geri dönüşünü bekleyen hayranlar var. Reed Richards rolü için adı geçen isimler arasında "Lucifer" dizisinin yıldızı Tom Ellis ve "You" dizisinin yıldızı Penn Badgley yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top