Hesabım
    Tim Burton "Beetlejuice 2" Hakkında Ne Dedi?

    Ünlü yönetmen Beetlejuice'un devam filmi hakkındaki dedikodulara cevap verdi.

    C-Reel

    Deadline'ın haberine göre; Tim Burton, Bettlejuice 2 (Beter Böcek) üzerinde çalıştığını doğruladı. Şimdilik sadece fikir aşamasında olan Bettlejuice 2 projesi hakkında, Şubat ayında bazı duyumlar gelmiş, ancak resmi kaynaklardan onaylanmamıştı.

    Gelen haberlere göre; Brad Pitt'in Plan B adlı yapım şirketi, Beetlejuice devam filminin yapımcılığını üstlenecek ve Michael Keaton efsanevi hayalet Betelgeuse karakteriyle, Winona Ryder ise Lydia Deetz rolüyle filme geri dönecekti. Ayrıca Johnny Depp'in de filmde bir rolü olacağı konuşulanlar arasındaydı.

    Öncelikle Tim Burton, Cuma günü Lumière Festivali'ndeki master class'ta, film üzerinde çalışmadığını bu söylentilerin yanlış olduğunu söyledi. Hemen ardından bugün ise; film üzerinde aktif olarak çalışmadığının filmin olmayacağı anlamına gelmediğini belirten Burton, projenin çok erken bir aşamada olduğunu ve sadece fikirler üzerinde çalıştığını belirtirken, bu noktada filmin hayata geçip geçmeyeceği konusunda kesin konuşmadı.

    Tim Burton; “Bir film yapıp yapmadığımı, sadece set aşamasında anlıyorum. Her şeyin köküne geri dönmeye çalışıyorum. Bu açıklamalardan ziyade; fikir dediğiniz şey, bir tohumdan fışkırır ve zamanla gelişir. Ancak şu an her şey başlangıç döneminde. Nasıl gideceğini göreceğiz, bu nasıl tatmin edici bir cevap olmayabilir?" dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top