Hesabım
    Michael Keaton ve Winona Ryder, Beetlejuice Devam Filminde!

    Michael Keaton ve Winona Ryder'ın bu uıl çekilmesi planlanan Beetlejuice devam filminde rol alacağı duyuruldu.

    1988 yapımı Tim Burton filmi "Beetlejuice"a bir devam filmi çekilmesi uzun yıllarıdır konuşulyor. Uzun bir proje geliştirme süreci yaşandı, senaryo üstüne senaryo yazıldı, birçok potansiyel konsept tartışıldı ve başroldeki Michael Keaton da dahil olmak üzere oyuncu kadrosundn bir sürü ismin geri dönüp dönmeyeceği hakkında dedikodular çıktı. Devam filmiyle ilgili son haberler, Collider'ın usta muhabiri Jeff Sneider tarafından paylaşılsa da planların bu sefer gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini yine bekleyerek görmemiz gerekecek.

    Son söylentilere göre Brad Pitt'in Plan B adlı yapım şirketi, Beetlejuice devam filminin yapımcılığını üstlenecek ve Michael Keaton efsanevi hayalet Betelgeuse karakteriyle, Winona Ryder ise Lydia Deetz rolüyle filme geri dönecek. 

    Filmde Adam karakterini canlandıran ve geçtiğimiz aylarda "Rust" adlı filmin setinde yaşanan ve görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüyle sonuçlanan silah kazası nedeniyle yasal bir süreçten geçen Alec Baldwin'in Beetlejuice devam filmine geri dönmesi beklenmiyor. Ancak Barbara rolündeki Geena Davis'in geri dönmesini umut etmeye devam edebiliriz. 

    Merak edilen önemli bir nokta da Tim Burton'ın projeyle ilgilenip ilgilenmediği. Daha önce filmin yönetmen koltuğunda yine Tim Burton'ın oturacağı konuşulmuş olsa da yönetmenden henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top