Hesabım
    Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz Başrollü Netflix Filmi "Kal"ın Fragmanı Yayınlandı

    "Kal" 11 Kasım'da Netflix'te...

    Netflix'in merakla beklenen yerli filmi "Kal"dan ilk fragman yayınlandı. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz'in üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Berrak Tüzünataç, Dolunay Soysert, Ersin Arıcı, Şükran Ovalı ve Ceyda Düvenci de yer alıyor.

    Filmin yönetmenliğini "Annemin Yarası", "Aile Arasında", "Silsile" gibi filmlerle tanınan Ozan Açıktan üstleniyor. Açıktan, Netflix Türkiye'nin ilk orijinal filmi olan "Yarına Tek Bilet"te de Dilan Çiçek Deniz ile birlikte çalışmıştı. Başrolü paylaşan Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz ise bu projeyle üçüncü kez bir araya geliyor. İkili daha önce "Tatlı Küçük Yalancılar" ve "Yarım Kalan Aşklar" dizilerinde de birlikte rol aldı.

    Senaryosu Sami Berat Marçalı (Yakamoz S-245, Geçen Yaz) tarafından kaleme alınan "Kal", aşk ve ayrılık hakkında "biraz garip bir hikaye" olarak tanımlanıyor. Filmde, kız arkadaşı tarafından aniden terk edilen Semih'in bir yandan hayatına devam etmek için umutsuzca çabalaması diğer yandan geçmişiyle yüzleşmesi anlatılıyor.

    "Kal" 11 Kasım'da Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top