Hesabım
    "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"dan İlk Fragman Yayınlandı!

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazına ilk bakış...

    Marvel Studios, merakla beklenen 3. solo Ant-Man filmi "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"dan ilk resmi fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazının ilk filmi olacak olan Quantumania, bu hikaye evreninin geleceği açısından büyük önem taşıyor.

    Filmde, süper kahraman çiftimiz Scott Lang (Paul Rudd) ve Hope Van Dyne (Evangeline Lily), Ant-Man ve Wasp olarak maceralarına devam ederken, onlara Hope'un ebeveynleri Hank Pym (Michael Douglas) ve Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) eşlik ediyor. Scott'ın genç kızı Cassie (Kathryn Newton) de bu macerada çok önemli bir rol üstleniyor.

    Fragmanda, Cassie'nin icat ettiği bir cihaz nedeniyle tüm ailenin Kuantum Diyarı'na çekildiğini ve burada tuhaf yeni yaratıklarla karşılaşıp gerçekliğin sınırlarında dolaştıklarını görüyoruz. Kuantum Diyarı'nın etkileyici görselliğini göz önüne seren fragmanda, Bill Murray'in sürpriz rolünün yanı sıra Marvel Sinematik Evreni'nin yeni süper kötüsü olan Kang da (Jonathan Majors) karşımıza çıkıyor.

    İlk olarak "Loki"nin sezon finalinde gördüğümüz Kang the Conqueror karakteri, Thanos'un "The Infinity Saga" olarak adlandırılan hikaye evreninde üstlendiğine benzer bir görev üstlenecek. Quantumania ile başlayan ve "Avengers: The Kang Dynasty", "Avengers: Secret Wars" filmleriyle son bulacak olan 5. ve 6. fazda kahramanlarımız Kang'a karşı mücadele edecekler.

    "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" 17 Şubat 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top