Hesabım
    DC Films'in Yeni Başkanları: James Gunn ve Peter Safran!

    Warner Bros, DC departmanını yönetmesi için James Gunn ve yapımcı Peter Safran ile anlaştı.

    Beyazperde

    Warner Bros'un yeni CEO'su David Zaslav'ın DC Films departmanının başına, Marvel Studios'u yöneten Kevin Feige gibi bir isim getirmeyi düşündüğünü açıklamasının üstünden çok fazla zaman geçmedi ve DC aranan "Kevin Feige"leri buldu.

    Yönetmen James Gunn (Guardians of the Galaxy, Peacemaker) ve yapımcı Peter Safran (Aquaman, The Conjuring), bundan sonra DC Studios olarak anılacak olan DC Films departmanının yeni başkanları oldular. İkili DC'nin gelecek film, dizi, animasyon projelerini birlikte yönetecekler.

    Gunn, stüdyonun kreatif yönlerine odaklanırken, Safran işletme ve yapım odaklı ilerleyecek ve her ikisi de doprudan Zaslav'a rapor verecekler. Başkanlık görevlerinin yanı sıra her iki isim de yönetmen ve yapımcı olarak projelere dahil olmaya devam edecekler.

    Todd Phillips'in çekmekte olduğu "Joker" devam filmi "Joker: Folie a Deux" ile Gunn ve Safran değil, Warner Bros.'un Film Departmanı başkanları Michael De Luca ve Pam Abdy ilgilenecek. Gunn ve Safran'ın, Matt Reeves'in Batman projelerine ne kadar dahil olacağı da henüz belli değil. Ancak bunların haricindeki tüm DC projeleri ikilinin denetiminde oluşturulacak.

    1 Kasım'dan itibaren geçerli olacak anlaşma 4 yıl sürecek ve Gunn'ın bu dönemdeki tüm projeleri DC'ye özel olacak. Marvel Studios için "The Guardians of the Galaxy" serisini yöneten James Gunn, bundan sonra Marvel ile çalışmayacak. Serinin son filmi "The Guardians of the Galaxy 3" ise Nisan 2023'te vizyona girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top