Hesabım
    Hugh Jackman, Oscar Törenini Bir Kez Daha Sunmaya Hazır!

    Jackman, Oscar sunuculuğuna geri dönebileceğini söyledi, ama bir şartla...

    Beyazperde

    2009 yılında Oscar Ödül Töreni'nin sunuculuğunu üstlenen ve unutulmaz bir şov sunan Hugh Jackman, töreni bir kez daha sunma fikrine açık olduğunu dile getirdi. Ancak ünlü oyuncunun bir şartı var...

    Variety ile gerçekleştirdiği röportajda Jackman'a Oscar'lara ev sahipliği yapmak için geri dönmeyi düşünüp düşünmeyeceği sorulduğunda "evet" cevabını verdi ama "Tek kuralım, bunu yaparken çalışmak istemiyorum" dedi.

    Tüm zamanların en iyi Oscar sunucularından biri olarak değerlendirilen Jackman'ı bir kez daha bu görevi üstlenirken görmek harika olurdu ancak oyuncunun yoğun çalışma takvimi göz önüne alındığında bu pek mümkün görünmüyor.

    Son olarak Florian Zeller'ın merakla beklenen "The Son" filminde başrolü üstlenen Hugh Jackman, geçtiğimiz haftalarda "Deadpool 3" ile Wolverine rolüne döneceğini açıklayarak hayranlarını sevindirdi.

    Matt Cook tarafından yazılan ve İncil'deki “Apostle Paul” hikayesine dayanan filmde Havari Paul'u oynayacak olan aktörün, Hany Abu-Assad tarafından yönetilecek olan ve 1983 yılında Beyrut'taki ABD Büyükelçiliği bombalanmasını anlatan "The Good Spy" roman uyarlamasında da rol alacağı konuşuluyor.

    Hugh Jackman ayrıca, Baz Luhrman'ın 2008 tarihli filmi "Australia"dan uyarlanan "Faraway Downs" adlı mini diziyle de ekranlarda olacak. Dizi, başrollerinde Jackman ve Nicole Kidman'ın olduğu filmin genişletilmiş bir kurgusundan oluşuyor.

    Bütün bunların yanı sıra Brodway'deki "The Music Man" şovuna da devam eden Hugh Jackman'ın ilerleyen yıllarda bir kez daha Oscar'a ev sahipliği yapma imkanı bulup bulamayacağı merak konusu...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top