Hesabım
    "The Electric State"in Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

    Russo Kardeşlerin yöneteceği bilim kurgu filminde başrolleri Millie Bobby Brown ve Chris Pratt üstleniyor.

    Beyazperde

    "The Gray Man"in ardından Netflix için bir sonraki büyük projeleri olan "The Electric State"i çekmeye devam eden yönetmenler Joe ve Anthony Russo oyuncu kadrosunu büyütmeye devam ediyor. Başrollerini Millie Bobby Brown ve Chris Pratt'in üstlendiği filmde Billy Bob Thornton, Giancarlo Esposito, Anthony Mackie ve Ke Huy Quan da rol alacak.

    "The Electric State", Simon Stålenhag'ın aynı adlı grafik romanınından uyarlandı. Senaryoyu Christopher Markus ve Stephen McFeely kaleme aldılar. Hikaye, post-apokaliptik alternatif bir gelecekte, küçük erkek kardeşini aramak için yola çıkan küçük bir kızı takip ediyor. Bu yolculukta ona tatlı ama gizemli bir robot ve eksantrik bir serseri eşlik ediyor. Batı Amerika'ya doğru ilerledikleri bu tuhaf yolculuk onları medeniyetin çöktüğü, ülkenin teknoloji çöplüğüne döndüğü bir dünyaya sürükler.

    Başrollerin açıklanmasının ardından filmin oyuncu kadrosuna ilk katılan isimler Michelle Yeoh, Stanley Tucci, Brian Cox, Jason Alexander ve Jenny Slate olmuştu. Yıldız isimleri bünyesinde toplamaya devam eden "The Electric State" gizemli hikayesi ve "Captain America: Civil War", "Avengers: Infinity War" gibi Marvel Sinematik Evreni'nin başarılı filmlerine imza atan Russo kardeşlerin bakışıyla birleşince ortaya merakla beklenen bir yapım çıkıyor. Çekimleri devam eden filmin yayın tarihine ilişkin bir açıklama henüz yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top