Hesabım
    Britney Spears'dan Millie Bobby Brown'a Cevap: “Ben Daha Ölmedim”

    Britney Spears, Milli Bobby Brown'un bir röportaj esnasında söylediği; "Britney Spears'ın hayat hikayesini anlatan bir filmde, onu canlandırmak isterim" söylemi üzerine konuştu.

    .

    Hayat hikayesini anlatan bir filmde, Britney Spears'ı oynamak istediğini belirten Stranger Things ve Enola Holmes'un yıldız oyuncusu Millie Bobby Brown'a Spears'tan yanıt geldi. Anlaşılan Spears, henüz hayatının bir film olma fikrine hazır değil. Britney Spears, geçtiğimiz gün Madrid'den paylaştığı Instagram gönderisinde; "Duyduğuma göre; hayatımı film yapmak isteyenler varmış; dostum, ben daha ölmedim." dedi.

    Geçtiğimiz günlerde The Drew Barrymore Show'a katılan, Millie Bobby Brown, röportaj esnasında Drew Barrymore'un gelecekte yapmak istediklerin arasında neler var sorusuna; Britney Spears'ın hikayesini anlatan bir filmde oynamak istediği konusunda bir yanıt vermişti. Brown; "Onun videolarını izlerken büyüyorum, gençken verdiği röportajları izliyorum. Kendisini tanımıyorum ama fotoğraflarına baktığımda, onun hikayesini insanca ve onun tarafından anlatabileceğimi hissediyorum." dedi.

    Britney Spears'ın paylaşımından anladığımız kadarıyla ise, yakın gelecekte hayatını anlatacak biyografik bir film için herhangi bir planı yok.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top