Hesabım
    Millie Bobby Brown'dan Stranger Things Açıklamaları

    Brown, yeni sezon hakkında konuştu

    Stranger Things sona yaklaşırken, Millie Bobby Brown hayranları neyin beklediğine dair ipuçları vermeye devam ediyor. Netflix'in sevilen dizisinde Eleven karakterini canlandıran oyuncu, cuma günü The Tonight Show'a katıldı ve sunucu Jimmy Fallon ile birlikte dizinin 4. sezonunun ilk kısmında izleyicileri nelerin beklediğinden bahsetti.

    18 yaşındaki Brown, “Bu sezon hikayenin ana kısmı ve sloganı da; sonun başlangıcı. Gerçekten [Eleven'ın] başlangıcını ve etrafındaki insanlarla nasıl kendisi olduğunu ve bu özerkliği nasıl kazanıp kendi başına bu kadın haline geleceğini derinlemesine incelememiz gerekiyor. Yani bu sezon hikaye, bu konuyu merkezine alıyor." dedi. Fallon, hayranların dizinin 4. sezonundan ne beklemeleri gerektiğini sorduğunda ise yıldız; "Kesinlikle çok fazla cevap, bol gözyaşı ve bol bol kahkaha." yanıtını verdi. 

    Millie Bobby Brown, bu yılın başlarında dizinin 5. ve son sezonu için adı geçen ana kadro oyuncularından biri olmuştu. Dizinin kadrosunda şimdilik Winona RyderDavid Harbour ve Finn Wolfhard gibi isimler de yer alıyor ancak, 4. sezonda bakalım kimlere veda etmemiz gerekecek. Stranger Things'in 4. sezonunun ilk kısmı 27 Mayıs'ta, 2. kısım ise 1 Temmuz itibarıyla Netflix'te izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top