Hesabım
    Ralph Fiennes, Voldermort Rolüne Geri Dönmeye Hazır!

    Ralph Fiennes, “Harry Potter” serisinin kötü adamı Voldemort rolünü yeniden canlandırma fikrine sıcak bakıyor.

    Warner Bros.

    Harry Potter serisinin dördüncü filmi "Harry Potter ve Ateş Kadehi"nden son film "Harry Potter ve Ölüm Yadigarları 2"ye kadar hikayenin kötüsü Lord Voldemort'a hayat veren Ralph Fiennes, bu ikonik role geri dönme fikriyle ilgilendiğini belirtti.

    Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult gibi isimlerle birlikte rol adığı, Mark Mylod imzalı "The Menu" filminin galasında, Variety ile konuşan ünlü aktöre, eğer Warner Bros. ya da J.K. Rowling kendisini gelecekteki Harry Potter projelerine katılmak için çağırırsa role geri dönüp dönmeyeceği soruldu. Fiennes, soruya "Tabii ki, elbette. Sorusu bile olmaz." diyerek yanıt verdi.

    Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, stüdyo için çok kaznaçlı olan Harry Potter serisine devam etme isteğini açıklamıştı. Ardından, stüdyonun J.K. Rowling'e "Harry Potter and the Cursed Child"ın film uyarlaması için bir kez daha teklif götüreceği iddia edildi. Rowling, daha önce bu teklifi reddetmişti çünkü o sıralarda Fantastik Canavarlar filmleri üzerinde çalışıyordu ve diğer projeye geçiş yapması, bu serinin başarısızlığını kabul etmek olacaktı.

    Fantastik Canavarlar serisinin geçtiğimiz Nisan ayında vizyona giren üçüncü filmi "Fantastik Canvarlar: Dumbledor'un Sırları" filminden sonra iptal edileceğinin konuşulmasının ardından Rowling'in bu kez bu teklife sıcak bakması bekleniyor.

    Ralp Fiennes, geçtiğimiz ay, cinsiyet kimliği konusundaki açık sözlü inançları nedeniyle tepki toplayan ve Daniel Radcliffe, Emma Watson gibi Harry Potter oyuncularının da eleştirisine maruz kalan Rowling'i sözlü tacize ve kendisine yöneltilen ölüm tehditlerine karşı savunmuştu.

    "The Menu" 18 Kasım'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top