Hesabım
    Çağatay Ulusoy'un "Centilmen"deki Partneri Ebru Şahin Oldu

    Netflix'te yayınlanacak filmde Ulusoy bir jigoloyu canlandıracak.

    Beyazperde

    Netflix'in gelecek dönem programında yer alan "Terzi" dizisinin çekimlerini tamamlayan Çağatay Ulusoy, şimdi yine Netflix'te yayınlanacak olan "Centilmen" filmine hazırlanıyor. Ulusoy, filmde aşık olmasıyla hayatı değişen bir jigoloyu canlandıracak.

    "Centilmen"de Çağatay Ulusoy'a Ebru Şahin eşlik edecek. "İstanbullu Gelin", "Yasak Elma" gibi dizilerin ardından, başrolü üstlendiği "Hercai" dizisindeki Reyyan karakteriyle büyük ses getiren Şahin, son olarak "Destan" dizisinde rol aldı. Ebru Şahin, geçtiğimiz yıl basketbolcu Cedi Osman ile evlendikten sonra Amerika'ya yerleşmişti.

    Filmin oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin'in yanı sıra Şenay Gürler ve Haki Biçici yer alıyor. "Centilmen"in senaryosu Deniz Madanoğlu tarafından yazıldı. Yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay var. Filmin konusu Netflix tarafından resmen açıklanmadı ancak projeye yakın kaynnakların bildirdiğine göre film, Saygın adlı jigolonun bir doğum günü partisinde tanıştığı Nehir'e aşık olmasını anlatacak.

    Çağatay Ulusoy, "Centilmen"den önce "Terzi" dizisi ile Netflix'te olacak. Gerçek bir hikâyeden uyarlanan ve yönetmenliğini Cem Karcı’nın üstlendiği "Terzi"de Ulusoy’a, Salih Bademci, Şifanur Gül ve Olgun Şimşek gibi güçlü isimler eşlik ediyor.

    Dizi, yeteneğini büyükbabasından miras alan genç ve başarılı terzi Peyami'nin hikâyesini anlatacak. Büyükbabasının ölümünden sonra herkesten sır gibi sakladığı, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenmek zorunda kalan Peyami, en büyük sırrını İstanbul'daki hayatının tam merkezine yerleştirmeye mecbur kalır. İstismar edildiği bir ilişkiden canı pahasına kaçmakta olan Esvet, kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top