Hesabım
    Owen Wilson, Bob Ross Oldu!

    Ünlü oyuncunun yeni filmi "Paint"ten ilk görsel yayınlandı.

    Balcony 9 Producitons

    IFC Films, Owen Wilson'ın ünlü bir televizyon ressamını konu alan komedi filminden ilk görüntüsünü yayınladı. Wilson, Vermont'un en iyi televizyon sanatçısı olan, ikonik perması ve takip etmesi kolay resim stiliyle tüm eyalet tarafından sevilen Carl Nargle'ı canlandırıyor. Ne var ki kendisinden daha iyi ve daha genç bir sanatçı meydana çıkınca Nargle'ın elindeki her şey kayıp gitmeye başlayacaktır...

    Owen Wilson'ın permalı görüntüsü ve canlandırdığı karakter tabii ki akıllara hepimizin çok iyi tanıdığı Bob Ross'u getirdi. Ünlü ressamın Amerika'nın PBS kanalındaki programı ülkemizde de "Resim Sevinci" adıyla ve usta tiyatrocu Burçin Oraloğlu'nun seslendirmesiyle uzun yıllar yayınlandı ve Ross'un ikonik görünümünü hafızalarımıza kazıdı.

    Owen Wilson'ın karaktere bürünmüş hali "O mutlu küçük bulutların arkasında kim var? Carl Nargle, Vermont'un 1 numaralı halka açık TV ressamı. Owen Wilson, 2023'te vizyona girecek sıra dışı bir komedi olan PAINT'in başrolünde!" notuyla yayınlandı.

    Brit McAdams'ın yazdığı ve yönettiği "Paint", yönetmenin ilk uzun metraj filmi. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Michaela Watkins, Wendi McLendon-Covey, Ciara Renee, Lusia Strus, Stephen Root ve Lucy Freyer gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top