Hesabım
    Olivia Wilde ve Harry Styles İlişkilerine Ara Verdiler

    Wilde ve Styles çiftinin, İki yılın ardından alınan ilişkiye ara verme kararı ayrılıkla sonuçlanacak mı?

    .

    People'ın haberine göre; Harry Styles (28) ve Olivia Wilde (38) yaklaşık iki yıl süren ilişkilerine ara verdiler. Ocak 2021'de Don't Worry Darling filminde birlikte çalıştıktan sonra, beraber olmaya başlayan Wilde ve Styles ikilisinin ilişkilerine bir ara verdiği haberi, birçok kaynak tarafından doğrulandı.

    Olaylı Film "Don't Worry Darling" Kadrosu Kırmızı Halıda!

    Harry Styles'ın hala turda olduğu ve yurt dışına çıkmaya hazırlandığı, Olivia Wilde'ın ise çocuklarına ve Los Angeles'taki işlerine odaklanacağını belirten kaynak; bu kararın tamamen dostça verildiğini belirtti. Hala iki yakın arkadaş olduklarını belirten kaynaklar, şu an ikilinin hayatlarının farklı öncelikleri olduğunu ve bu durumun onları ayrı düşürdüğünü de belirtti.

    Henüz dört gün önce kızı Daisy ve oğlu Otis ile birlikte Harry Styles'ın 15 Kasım'daki Los Angeles konserinde dans ederken görüntülenen Wilde ve Styles ilişkilerini hiçbir zaman resmi olarak duyurmasalar da, Ocak 2021'de bir arkadaşlarının düğününde elele fotoğraflarının yayınlanmasının ardından, Temmuz 2021'de İtalya'nın Monte Argentario kentinde bir yatta öpüşürken görüldü. Kasım ayında hayranlar, Wilde'ın Styles'ın bir defilede Grammy Ödülleri'nde taktığı altın çapraz kolyenin aynısını taktığını fark ettiler. Ayrıca ikili, geçtiğimiz Mayıs ayında da İtalya'da birlikte fotoğraflandılar.

    Wilde ve Styles, ilişkileri boyunca Don't Worry Darling adlı filmlerinin vizyona girmesini çevreleyen dramaya, yani Wilde ile filmin başrol oyuncusu Florence Pugh'un anlaşmazlığa düştüğüne dair ısrarlı iddialara katlanmak zorunda kaldılar. Filmin Venedik'teki ilk gösterimine katılan ancak, basın toplantısına katılmayan Florence Pugh ve Olivia Wilde arasında yaşananlar hakkındaki haberleri aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz.

    "Don't Worry Darling" Gerginliği: Florence Pugh, Basın Toplantısına Katılmadı

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top