Hesabım
    Damien Chazelle İmzalı "Babylon"dan Yeni Fragman

    Margot Robbie ve Brad Pitt'in rol aldığı film 20 Ocak 2023'te sinemalarda!

    "Whiplash", "La La Land" gibi çok beğenilen filmlere imza atan ve 2016 yılında "La La Land" ile En İyi Yönetmen Oscar'ını kazanan en genç isim olarak Akademi Ödülleri tarihine geçen Damien Chazelle'in merakla beklenen yeni filmi "Babylon"dan yeni bir fragman yayınlandı.

    Başrollerini Margot Robbie ve Brad Pitt'in üstlendiği "Babylon", 1920'li yılların Hollywood'unda geçiyor ve izleyicileri şov dünyasının vahşi olduğu çılgın bir döneme götürmeyi vadediyor. Filmde Margot Robbie ve Brad Pitt'in yanı sıra Tobey MaguireKatherine WaterstonOlivia WildeSamara WeavingSpike JonzeJeff GarlinEric Roberts gibi isimler izleyici karşısına çıkacak.

    1920'lerde Amerikan film endüstrisinde sessiz filmden sesli filmlere geçiş süreci yaşanır. Hollywood'un bugün bildiğimiz hale geldiği, yükseldiği ve geliştiği yıllar aynı zamanda dizginlenemeyen bir çöküşün dönemidir. Erken Hollywood'u ve bu dönemin gerçek yıldızlarından esinlenen karakterleri anlatan "Babylon" birden fazla karakterin yükselişinin ve düşüşünün izini sürüyor, büyük bir hırs ve aşırı aşırılığın hikayesini yansıtıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top