Hesabım
    Aaron Taylor-Johnson "James Bond" Yarışında Öne Geçti

    "Suikast Treni" yıldızı Aaron Taylor-Johnson'ın yeni James Bond olabileceği iddia edildi.

    .

    İngiliz gazetesi The Sun'a göre, James Bond rolünü üstlenecek sıradaki oyuncu Aaron Taylor-Johnson olabilir. Gazetenin kaynakları, oyuncunun Eylül ayında, Pinewood Stüdyolarında gizli bir ekran testine katıldığını ve Bond serisinin yapımcısı Barbara Broccoli'yi ciddi şekilde etkilediğini iddia etti.

    "Kick Ass", "Anna Karenina", "Tenet" gibi filmlerde rol alan Taylor-Johnson, "Avengers: Age of Ultron" filminde Pietro Maximoff rolünü üstlenerek Marvel Sinematik Evreni'ne de dahil olmuştu. Son olarak Brad Pitt ile birlikte "Suikas Treni" filminde rol alan oyuncunun sıradaki filmlerinden biri de Marvel projesi. Taylor-Johnson, Sony'nin Spider-Man karakterlerine dayanan filmlerinden biri olan "Kraven the Hunter"da başrolü üstlendi. Çekimleri tamamlanan filmin 2023 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

    Uzun süredir, 007 rolünü Daniel Craig'ten sonra üstlenebilecek isimler arasında Idris Elba, Tom Hardy, Tom Hiddleston, Richard Madden ve Henry Cavill'in adı öne çıkıyordu. Yapımcılar uzun sürecek bir seri için, en az 10 yıllık taahhütle çalışabilecek genç, tercihen 30'lu yaşlarının başında bir isimle yola çıkmak istediklerini belirtmişlerdi. 32 yaşındaki Aaron Taylor-Johnson, yaş açısından rolün gerektirdiklerine uyuyor. Ayrıca aksiyon filmlerindeki geçmişi de öne çıkan diğer bir özelliği.

    Şimdilik bu konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. Barbara Broccoli, yeni oyuncuyu seçmeden önce James Bond'u yeniden şekillendireceklerini ve yeni bir filmin yapımına başlayana kadarki bu sürecin en az iki yıl süreceğini belirtmişti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top