Hesabım
    Margot Robbie'li "Karayip Korsanları" İçin Hala Bir Umut Var mı?

    Jerry Bruckheimer, konuyla ilgili konuştu.

    Disney

    2020 ortalarından beri gündemde olan ve geçtiğimiz ay, Margot Robbie'nin iptal edildiğini duyurduğu "Karayip Korsanları" spin-off filmi hakkında, yapımcı Jerry Bruckheimer'dan yeni haberler var.

    Kadın karakter odaklı, tamamen orijinal bir hikaye olarak düşünülen Pirates kod adlı spin-off filminin hala hayata geçebileceğini öne süren Bruckheimer, şöyle konuştu; "Aynı anda iki senaryo üzerinde çalıştık, Margot Robbie'nin yer alması planlanan hikayenin senaryosuna biraz daha uzaktaydık, ancak bu ihtimal hala geçerli. Sadece bir sonraki film o olmayacak. Karayip Korsanları'nın 6. filmi, geniş kadrolu bir hikayeye sahip olacak."

    Robbie, 2020'de "Birds of Prey" yazarı Christina Hodson ile üzerinde çalışmaya başladığı "Pirates" filminin rafa kalktığını ve artık gerçekleşmeyeceğini Vanity Fair'e verdiği röportajda söylemişti.

    Margot Robbie'li Karayip Korsanları Filmi İptal Edildi

    Bruckheimer'a göre Robbie'nin projesi hala gelişme aşamasında ama şu anda, farklı bir "Pirates" filmi yapmaya odaklanmış durumdalar. Bu toplu kadrolu filmin bir devam filmi mi yoksa yeni bir hikayesi mi olduğu belli değil, ancak serinin sadık ismi Johnny Depp, bu yılın başlarında Amber Heard ile yaptığı duruşmanın ortasında, 2019'da olası bir "Pirates 6" filminden atıldıktan sonra geri dönmeyeceğini söylemişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top