Hesabım
    Keanu Reeves Açıkladı: John Wick "Ballerina"da Olacak mı?

    Reeves, Johnn Wick Spin-Off filmi "Ballerina" hakkında açıklamalar yaptı.

    .

    Keanu Reeves'li John Wick serisinin yeni filmi "John Wick: Chapter 4" hayranlar tarafından heyecanla bekleniyor. 2014 yılında izleyiciyle buluşan ilk filminden bu yana büyük ses getiren John Wick'in hikaye evreni ise yeni yapımlarla genişlemeye devam ediyor. Bunlardan ilki, başrolünü Ana de Armas'ın üstlendiği "Ballerina" filmi.

    Brezilya'da düenlenen CCXP'daki "John Wick 4: Baba Yaga" paneline katılan Keanu Reeves, spin-off filminin ana serideki 3. ve 4. filmler arasındaki zaman diliminde geçtiğini açıkladı. "Ballerina", "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"da gördüğümüz bale okulunda eğitim alan genç bir suikastçının ailesini öldürenlerden intikam almasını anlatacak.

    Filmle ilgili en çok merak edilen konulardan biri Keanu Reeves'in filmde dahil olup olmayacağıydı. Ian McShane, Lance Reddick, Anjelica Huston gibi John Wick serisinde izlediğimiz oyuncuların "Ballerina"da da rollerini tekrarlayacakları açıklandı. Reeves'in filmin çekimleri için Prag'ta olduğu iddia edilmiş fakat projeye dahil olmasıyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamıştı.

    Keanu Reeves panelde bu konuya da açıklık getirdi ve filme "birkaç sekans" için dahil olduğunu duyurdu. John Wick'in filmdeki varlığı ufak bir görünümden ibaret mi olacak yoksa hikayede önemli bir rol üstlenecek mi sorusunun cevabını ise muhtemelen film çıkana kadar alamayacağız.

    Len Wiseman'ın yönettiği "Ballerina"nın vizyon tarihi henüz belli değil, "John Wick 4" ise 24 Mart 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top