Hesabım
    Luca Guadagnino'nun Yeni Filminde Daniel Craig Başrolde!

    Film, William S. Burroughs imzalı "Queer" romanından uyarlanıyor.

    Netflix

    "Call Me By Your Name", "Suspiria" gibi filmlere imza atan ve son olarak "Bones and All" ile Venedik Film Festivali'nde En İyi Yönetmen ödülünü kazanan Luca Gudagnino'nun yeni filminde başrolü Daniel Craig üstlenecek.

    Filmin, ünlü yazar William S. Burroughs tarafından yazılan ve önceki romanı "Junkie"nin yarı devamı niteliğindeki erken dönem kısa romanı "Queer"den uyarlanacağı bildiriliyor. Hikaye, Mexico City'de yaşayan Lee adındaki bir adamın ve bir grup Amerikalı gurbetçi kolej öğrencisi ve yarı zamanlı işlerle hayatta kalan bar sahipleri arasındaki hayatını anlatıyor.

    Kendine güveni olmayan Lee, Allerton adında genç bir adamın peşine düşer. Allerton, Burroughs ile arkadaş olan Florida'dan terhis edilmiş bir Donanma askerinden ilham alan bir karakter. "Queer" 1950'lerin başlarında yazılmasına rağmen 1985 yılında okuyucuyla buluştu.

    Aynı romanın beyaz perde uyarlamaları daha önce de gündeme gelmişti. Neredeyse on yıl önce, Steve Buscemi'nin yöneteceği bir uyarlama için hazırlıklar başlamıştı. Filmin senaryosunu Oren Moverman kaleme alacak ve ana karakterleri Stanley Tucci ile Ben Foster oynayacaktı ancak bu proje hayata geçirilmeden iptal edildi.

    Guadagnino son olarak Zendaya başrollü "Challengers" filminin çekimlerini tamamladı. Film şu anda post-prodüksyon sürecinde. Geçtiğimiz yıl James Bond rolüyle vedalaşan Daniel Craig ise çok yakında "Knives Out" devam filmi "Glass Onion: A Knives Out Mystery" ile izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top