Hesabım
    James Gunn, Wonder Woman ve Superman İptali Hakkında Ne Dedi?

    DC hayranlarını nasıl değişiklikler bekliyor?

    Beyazperde

    The Hollywood Reporter'ın dün yayınladığı bir haberde, DC Evreni'nin yeni on yılı için hazırlanan planlar hakkında oldukça ilgi çekici detaylar yer aldı. Birden fazla kaynak, "Wonder Woman 3" filminin iptal edildiğini belirtirken, Henry Cavill'in Superman olarak geri dönüşünün de kesin olmadığı ortaya çıktı.

    DC karakterlerinin belirsiz geleceği hakkındaki haberler, Warner Bros'un yeni DC şefleri James Gunn ve Peter Safran'ın birlikte hazırladıkları on yıllık planın detaylarını tartışmak üzere CEO David Zaslav'la buluşacaklarının duyulması üzerine çıktı.

    "Wonder Woman 3" İptal Edildi!

    Henüz hiçbir şey kesin değil, ancak THR'nin kaynaklarının aktardığına göre Snyder-verse olarak adlandırılan ve 2013 yapımı "Man of Steel" filmiyle başlayan DC Genişletilmiş Evreni'nin tamamen iptal edilmesi gündemde. Bu durumda yalnıza Gal Gadot'nun Wonder Woman'ı değil, Henry Cavill'ün Superman'i, Jason Momoa'nın Aquaman'i de bir daha karşımıza çıkmayabilir.

    Bu DC spekülasyonlarının ardından James Gunn da konuya dahil oldu ve Twitter'dan "Dün Hollywood Reporter'da çıkan hikayeye gelince, bunun bir kısmı doğru, bir kısmı yarı doğru, bir kısmı doğru değil ve bir kısmının doğru olup olmadığına henüz karar vermedik." ifadelerini paylaştı.

    Gunn'ın bu sözleri herhangi bir konuya açıklık getirmese de devamında paylaştığı tweetlerde şu ifadeler yer aldı:

    DC'deki bu ilk ay verimli geçmesine rağmen, önümüzdeki on yılın hikayesini oluşturmak zaman alıyor ve biz daha yeni başlıyoruz. Peter ve ben, hem anlatılan hikayeler hem de izleyiciler açısından aksi bir ortama girdiğimizi ve film, TV, animasyon, oyun genelinde tutarlı bir hikaye anlatmaya geçtiğimiz için kaçınılmaz bir geçiş dönemi olacağını bilerek DC Studios'u yönetmeyi seçtik.

    Ancak, yaratıcı olasılıklar ve şimdiye kadar DC'de işe yarayanların üzerine inşa etme ve işeyaramayanları düzeltmeye yardımcı olma fırsatı, bu geçiş döneminin dezavantajlarını gölgede bıraktı. Yolun her adımında herkesi mutlu edemeyeceğimizi biliyoruz, ancak yaptığımız her şeyin HİKAYE'nin ve değer verdiğinizi bildiğimiz ve bizim tüm hayatımız boyunca değer verdiğimiz DC KARAKTERLERİNİN hizmetinde yapıldığına söz verebiliriz.

    DCU'nun geleceği hakkında daha fazla cevaba gelince, ne yazık ki sizden beklemenizi istemek zorunda kalacağım. Bu karakterlere ve hikayelere hak ettikleri zamanı ve ilgiyi veriyoruz ve bizim de sormamız ve yanıtlamamız gereken daha çok soru var.

    Dün yayınlanan haberin en çok konuşulan noktalarından biri Henry Cavill'in Superman rolüne devam etmek için "The Witcher"dan ayrılması ama Superman devam filminin de iptal edilmesi oldu. Cavill'in geri dönüşünün ilk sinyali "Black Adam"ın post-credit sahnesinde gelmişti.

    Gunn ve Safran'ın planları bilinmiyor ancak Cavill'in "The Flash"taki sahnesinin "hayranlara veremeyeceğimiz bir şeyi vaat etmeyelim" gerekçesiyle çıkartılmak istendiği de THR haberinde yer alıyor. Diğer yandan Jason Momoa'nın Aquaman rolünden ayrılsa bile Lobo karakteriyle DC Evreni'nde kalmaya devam edeceği konuşuluyor.

    Son olarak, "Wonder Woman 3" filmin iptali hakkında ek bir bilgi daha geldi. Deadline, yönetmen Patty Jenkins'in 3. filmle ilgili sunumlarının kabul edilmemesi üzerine projeden ayrılmaya karar verdiğini bildirdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top