Hesabım
    Ari Aster'in Joaquin Phoenix'li Filminden İlk Poster Yayınlandı

    "Disappointment Blvd." olarak anılan filmin adı "Beau Is Afraid" olarak değişti.

    Beyazperde

    "Hereditary" ve "Midsommar" filmlerinin yönetmeni Ari Aster'in A24 yapımı yeni filminden ilk poster yayınlandı. Filmin adı başlangıçta "Disappointment Blvd." olarak açıklanmıştı ancak "Beau Is Afraid" olarak değişti. Joaquin Phoenix başrollü film 2023 yazında vizyona girecek.

    Posterde, Phoenix'in canlandırdığı karakterin çocukluğu olarak görünen, ipek pijamalı bir karakter yer alıyor. Daha önce yayınlanan set fotoğraflarında Phoenix'i de aynı pijamalar içinde görmüştük. "Beau is Afraid"de Phoenix'e Nathan Lane, Stephen McKinley Henderson, Patti LuPone, Amy Ryan ve Parker Posey gibi isimler eşlik ediyor.

    A24

    Aster, Şubat 2021'de filmi resmi olarak duyurulduğunda bunun dört saatlik bir "kabus komedisi" olacağını söylemişti. Olay örgüsü gizli tutuluyor fakat film "tüm zamanların en başarılı girişimcilerinden birinin on yıllara yayılan içten bir portresi" olarak tanımlanıyor.

    Ari Aster 2011 yılında "Beau" adlı bir kısa film çekmişti. Bu filmde orta yaşlı nevrotik bir adamın annesini ziyareti, anahtarlarının gizemli bir şekilde kapısından alınmasıyla erteleniyor, sonrasında ise adama uğursuz bir üzücü olaylar zinciri musallat oluyordu. İki filmin bağlantılı olup olmadığıysa bilinmiyor. "Beau is Afraid"in bir korku filmi olmadığını vurgulayan Ari Aster, IndieWire'daki röportajında bundan sonraki projelerinde çok sevdiği korku türüne geri döneceğini belirtiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top