Hesabım
    Patti LuPone
    Görev Oyuncu
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 21 Nisan 1949
    Yaş
    75
    45
    yıllık kariyer
    47
    film ve dizi
    Korkuyorum Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Agatha All Along
    Agatha All Along
    18 Eylül 2024
    Korkuyorum
    Korkuyorum
    9 Haziran 2023
    Hollywood
    Hollywood
    1 Mayıs 2020
    Bir Şans Daha
    Bir Şans Daha
    30 Kasım 2019
    Penny Dreadful
    Penny Dreadful
    1 Mayıs 2016
    Komedyen
    Komedyen
    Vizyon tarihi belirsiz
    Parker
    Parker
    25 Ocak 2013

    Fotoğraflar

    Haber

    Patti LuPone ve Erinn Hayes, HBO Komedisi ‘OK Boomer'da Rol Alacak
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    12 Mart 2021 Cuma
    Ryan Murphy'nin İddialı Dizisi "Hollywood"dan Türkçe Altyazılı Fragman!
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    1 Mayıs'ta prömiyer yapacak olan diziden ilk fragman yayınlandı..
    20 Nisan 2020 Pazartesi
    Penny Dreadful’un Üçüncü Sezon Konukları İle Tanışın
    Haberler - Gündemdeki Diziler
    Geçmişten gelen korku ve dehşet…
    3 Eylül 2015 Perşembe
    Yorumlar
    Back to Top