Hesabım
    Patty Jenkins "Wonder Woman 3" İddialarını Yalanladı

    Wonder Woman 3'ün iptal haberinin ardından yönetmen Patty Jenkins sessizliğini bozdu.

    .

    Son zamanlarda çeşitli haberlere ve pek çok spekülasyona konu olan yönetmen Patty Jenkins, hem üçüncü "Wonder Woman" filminde hem de "Star Wars: Rogue Squadron" filmindeki durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

    Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan haberler içinde en çok ses getiren, "Wonder Woman 1984"ten sonra yeşil ışık yakılan "Wonder Woman 3"ün rafa kaldırılmasıydı. Gal Gadot'nun Diana Prince rolünü yeniden canlandıracağı film, Wonder Woman'ı DC Evreni'nde bir içlemeye ulaşan ilk kahraman yapacaktı.

    "Wonder Woman 3" İptal Edildi!

    Patty Jenkins, Twitter hesabında paylatığı uzun bir açıklamayla, her iki projesinde de neler olup bittiğini, hikayenin kendi tarafını anlattı. Jenkins, "Rogue Squadron" için uzun bir geliştirme sürecine dahil olduğunu ancak filmin yakın bir zamanda hayata geçmeyeceğini anladığı ve "Wonder Woman 3"ü daha fazla ertelemek istemediği için bu projeden kendi kararıyla ayrıldığını belirtti.

    Jenkins, "Wonder Woman 3" konusundaysa, projeyi sonlandıranın ya da projeden ayrılanın kendisi olduğu iddialarını tamamen yalanladı: "Bu doğru değil. Asla uzaklaşmadım. Benden istenen her şeyi dikkate almaya açıktım. Anladığım kadarıyla şu anda herhangi bir şeyi ilerletmek için yapabileceğim hiçbir şey yoktu. DC, açıkça yapmak zorunda oldukları değişikliklere gömüldü, bu yüzden bu kararların şu anda zor olduğunu anlıyorum."

    Yönetmenin açıklaması, karakterle geçirdiği zamanı, başrol oyuncusu Gal Gadot'yu, kendisini ve karakteri destekleyen hayranlarını överek devam etti: Wonder Woman ile güzel bir yolculuğun olumsuz bir not almasını istemiyorum. Bu son iki Wonder Woman filmini yapan kişi olmaktan çok keyif aldım ve onur duydum... Ona ve onun mirasına, ben olsam da olmasam da harika bir gelecek diliyorum."

    Patty Jenkins'in ifadeleri kesin bir açıklama içermese de yönetmen karaktere veda ediyormuş gibi hissettiriyor. DC Evreni'nin geleceği halen belirsiz olduğu için, yalnızca Wonder Woman ve Gal Gadot'nun değil diğer karakterlerin ve onlara hayat veren oyuncuların durumunun ne olacağıyla ilgili büyük sorular devam ediyor.

    James Gunn, çıkan haberlerin "birazının doğru, birazının yalan, birazının kısmen yalan" olduğunu belirten belirsiz bir açıklama yapmış, sonrasındaysa Superman'in DC için büyük bir öncelik olduğunu belirterek Henry Cavill'i Superman devam filminin iptal haberiyle üzülen hayranları sakinleştirmişti.

    James Gunn: Superman En Büyük Önceliğimiz

    Şimdilik ne Wonder Woman 3 ne de Superman hakkında resmi bir açıklama var. Ancak eğer Wonder Woman'ın bir geleceği olacaksa, Patty Jenkins'in buna dahil olmayacağı açık görünüyor. James Gunn, Jenkins'in açıklamasına cevap olarak yazdığı twette "Peter (Safran) ve benim, sizinle olan tüm etkileşimlerimin sadece hoş ve profesyonel olduğunu söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top