Hesabım
    "Spider-Man: Across the Spider-Verse"ten Yeni Fragman!

    Miles Morales'in yeni macerası 2 Haziran 2023'te sinemalarda!

    2018 yapımı Oscar'lı animasyon "Spider-Man into the Spider-Verse"in devam filmi "Spider-Man Across the Spider-Verse"ten yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman, kahramanımız Miles (Shameik Moore) ve annesi Rio Morales (Luna Lauren Vélez) arasındaki bir konuşmayla başlıyor.

    İkilinin sohbeti, Rio'nun "küçük oğluna" bakıldığından, sevildiğinden, uyum sağladığını hissettiğinden ve dünyaya gidip "harika şeyler" yapabildiğinden emin olmak istemesine odaklanıyor. Tüm bu konuşma, ilk filmden çok önemli sahnelerin yanı sıra Miles'ın mahalledeki arkadaş canlısı Örümcek-Adam işlerini yaptığı bazı yeni görüntülerle kesişiyor.

    Gwen Stacy (Hailee Steinfeld) kendi evrenine döndüğünde ve onu çoklu evrende seyahat etmesi için bir portaldan çektiğinde, ilk filmin sonunun genişletilmiş bir versiyonunu görüyoruz. Örümcek Adam'ın tüm farklı sürümlerinin yer aldığı bir merkez olan bu portalda hayranlar tonlarca Örümcek-Adam referansı bulma şansına sahip.

    Sony Pictures

    Fragman daha sonra diğer tüm Örümcek Adamların Miles'a saldırdığını gösteriyor ve ilk kez maskesiz halini gördüğmüz Oscar Isaac'in seslendirdiği Örümcek Adam 2099 / Miguel O'Hara en büyük tehdidi oluşturuyor.

    "Spider-Man Across the Spider-Verse" 2 Haziran 2023'te sinemalarda!

    "Spider-Man: Across the Spider-Verse" 6 Farklı Evreni Tanıtacak

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top