Hesabım
    Henry Cavill ve Gal Gadot Sahneleri "Flash"tan Çıkartıldı

    Superman ve Wonder Woman iptallerinin ardından harekete geçildi...

    Warner Bros.

    Henry Cavill, Superman olarak geri döndüğünü açıklamasından yaklaşık iki ay sonra, role geri dönemeyeceğini açıklamak zorunda kaldı. Haberler şaşırtıcı değildi. Yeni DC Studios patronları James Gunn ve Peter Safran, DC evrenini elden geçiriyor ve Gunn tarafından yazılacak yeni bir film ve genç bir aktörler Superman için yeni bir rota belirleniyor.

    Bu revizyonun önceki DC yönetiminin filmleri ve karakterleri üzerinde de bir etkisi olması bekleniyordu. The Hollywood Reporter'ın bildirdiğine göre, 2023 yazında vizyona girecek olan "The Flash" filminden Henry Cavill'in ve Gal Gadot'nun cameo sahneleri çıkartıldı. Cavill filmde Superman olarak değil Clark Kent olarak küçük bir sahnede rol almıştı.

    Haberde ayrıca Henry Cavill'in geri dönüşü için resmi bir sözleşmesi olmadığı bilgisi de yer alıyor. Dwayne Johnson gerçekten de Cavill'in Superman olarak geri dönmesi için stüdyoya baskı yapmıştı ve Cavill'in sadece stüdyonun gelecekte yeni projeler geliştireceğine yönelik sözlü bir anlaşması vardı.

    Dwayne Johnson, Henry Cavill'in Superman Olarak Dönmesi İçin Yıllarca Uğraşmış

    Johnson "Black Adam"ın devam filmlerinde Superman ile mücadele etmesini istiyordu ancak filmin dünya çapındaki 389 milyon dolarlık düşük hasılatı olası bir devam filmi ihtimalini zaten zorlaştırmıştı. Yeni DC planlarında Black Adam karakterine de yer yok ve THR'nin haberinde stüdyo içinden bir kaynak Cavill için "Sonuçta, Dwayne'in DC'nin bir parçasını kontrol etme konusundaki başarısız girişiminde bir piyondu." ifadesini kullanıyor.

    Diğer yandan, Warner Bros. Pictures'ın şefleri Michael De Luca ve Pam Abdy'nin bir "Man of Steel" devam filmi yapmak istedikleri ve Brainiac'ın kötü adam olacağı filmiyazması için "Peaky Blinders" yaratıcısı Steven Knight'ı tuttukları bildiriliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top