Hesabım
    Tom Cruise, Hayranlarına Uçaktan Atlayarak Teşekkür Etti

    Tom Cruise, "Mission Impossible" çekimlerinden yeni bir video paylaştı.

    .

    Tom Cruise bir kez daha uçaktan atladı! Bu sefer amacı "Top Gun: Maverick" hayranlarına bir kez daha teşekkür etmekti.

    Dublör kullanmayan ve tüm tehlikeli sahnelerini kendisi çeken 60 yaşındaki aktör, sosyal medyada paylaştığı videoda hayranlarına bir uçaktan sesleniyor ve "Merhaba millet, işte baş döndürücü Güney Afrika'yı geride bıraktık ve "Mission: Impossible - Dead Reckoning"in birinci ve ikinci bölümlerini çekiyoruz," diye bağırıyor. Devamında ise hayranlarına teşekkür ediyor: "Sinemalara geldiğiniz için hepinize teşekkür etmeden yılı bitirmek istemedim ve 'Top Gun: Maverick'i desteklediğiniz için teşekkür ederim."

    Videonun devamında "Dead Reckoning"in yönetmenliğini yapmak üzere "Mission: Impossible" serisine geri dönen Christopher McQuarrie'ın da uçakta Cruise ile birlikte olduğu ortaya çıkıyor. "Top Gun: Maverick"in senaryosunu yazan ve yapımcılığını üstlenen McQuarrie da hayranlara teşekkür ediyor ve Cruise'a "Hey, dinle, gerçekten ilerlememiz gerekiyor. Bu çekimi yapmalıyız." diyor.

    Tom Cruise kendisini hava boşluğuna bırakmadan önce sözlerini "Her zaman olduğu gibi, sizi eğlendirmemize izin verdiğiniz için teşekkür ederiz. Bu gerçekten bir ömür boyu onurdur. İrtifam tükeniyor, bu yüzden işe geri dönmeliyim. Bu çekimi yapmalıyız. Çok güvenli ve mutlu bir tatil geçirin. Sizi sinemada göreceğiz." diyerek bitiriyor.

    "Top Gun: Maverick" Amerika'da 718 milyon dolar ve dünya çapında 1.4 milyar dolar hasılat yaparak 2022'nin en çok kazanan filmi oldu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top