Hesabım
    Zachary Levi'den "Shazam" Açıklaması

    Zachary Levi DC'den ayrılıyor mu?

    .

    Zachary Levi, ilk olarak 2019 tarihli "Shazam!" filminde üstlendiği, çocuktan süper kahramana dönüşen Shazam rolünü, birkaç ay sonra vizyona girecek olan "Shazam! Fury of the Gods"ta bir kez daha yineleyecek.

    DC'nin yeniden yapılandırma sürecinde birçok aktöre veda ediliyor. Kaçınılmaz olarak, Levi'nin de bu filmden sonra DC'den ayrılacağı söylentileri ortaya çıktı. Ancak aktörün kendisi bu söylentileri olabildiğince hızlı bir şekilde yalanladı.

    Levi'nin bir hayranı, "Zachary Levi artık Shazam olmayacağı için çok kızgınım, o mükemmel bir oyuncu seçimiydi" diyen bir tweet attı ve Levi'nin, DC Studios'un yeni başkanı ve değişikliklerin arkasındaki isim James Gunn ile arkadaş olduğunu vurguladı. Devamında gelen bir başka tweet, Shazam'ın DC Evreni'nde korunmaya değer tek şey olduğunu belirtiyordu.

    Shazam: Fury of The Gods'dan Yeni Teaser!

    Ardından pek çok hayran benzer düşünceleri ifade ettiler. Zachary Levi'nin Shazam karakteri için en iyi tercih olduğunu belirten hayranlar karakterin ileride başka bir aktörle yoluna devam etmesi konusundaki kırgınlıklarını ve kızgınlıklarını belirttiler. Neyse ki çok geçmeden Levi bu tartışmaya dahil oldu ve "Ben olsam internette gördüğüm her şeye inanmazdım" diyerek DC'den ayrılacağı iddialarını yalanladı.

    Şimdilik Shazam için üçüncü bir filmin gelip gelmeyeceği bilinmiyor, ancak genel olarak başarısız kabul edilen DC filmleri içinde "Shazam!"ın ayrı bir yerde durduğu açık. Eleştirmenlerden ve izleyicilerden geçer not alan, gişede de kârlı olan film, başarısını devam filmiyle sürdürürse, Levi'yi Shazam olarak yeni filmlerde de görebiliriz.

    Shazam! Tanrıların Öfkesi
    Shazam! Tanrıların Öfkesi
    Vizyon tarihi 17 Mart 2023 | 2s 10dk
    Yönetmen David F. Sandberg
    beraberinde Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer
    Basın
    2,8
    Üyeler
    3,8

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top