Hesabım
    Hugh Jackman: Wolverine, Deadpool'dan Nefret Ediyor!

    İkili "Deadpool 3"te bir araya geliyor...

    .

    Ryan Reynolds'ın bir kez daha Deadpool olarak izleyici karşısına çıkacağı "Deadpool 3" için, X-Men filmlerinde uzun yıllar canlandırdığı Wolverine rolüne yeniden bürünecek olan Hugh Jackman, gelecek filmde nasıl bir Wolverine - Deadpool ilişkisi göreceğimizi açıkladı.

    Rol aldığı son film olan Florian Zeller imzalı "The Son" için tanıtım turlarında olan Jackman'a, Empire dergisi ile gerçekleştirdiği röportajında, iki kahraman arasındaki ilişkiyi nasıl tanımlayacağı soruldu. Jackman, bu soruya Wolverine ve Deadpool'un tamamen zıt iki karakter olduğunu ve birbirlerinden nefret ettiklerini söyleyerek yanıt verdi.

    "Sadece benim bakış açımdan konuşuyorum, Logan ondan bıkmış durumda. Ondan bir milyon mil uzakta olmak veya kafasına yumruk atmak istiyor. Ne yazık ki, bu filmde ondan bir milyon mil uzakta olamayacak, bu yüzden muhtemelen sürekli kafasına yumruk atacağım."

    Jackman kısa süre önce Wolverine'i nasıl geri getirebildiklerini ve onu MCU'ya nasıl entegre edebildiklerini anlatarak hayranlara "Deadpool 3"ün Logan zaman çizelgesini bozmayacağına dair güvence vermişti.

    Ryan Reynolds ve Hugh Jackman, "Wolverine Ölmedi mi?" Sorusunu Yanıtladı

    Hayranların heyecanla beklediği filmin çekimlerinin 2023 ortalarında başlaması bekleniyor. "Deadpool 3" 8 Kasım 2024'te izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top