Hesabım
    Tobey Maguire "Spider-Man" Kostümlerini Pijama Yapmış!

    Tobey Maguire, Örümcek Adam filmlerinin setinden birkaç şeyi eve götürdüğünü itiraf etti.

    Sony Pictures

    Sam Raimi'nin Spider-Man üçlemesinde 2002'den 2007'ye kadar Peter Parker/Spider-Man olarak rol alan Tobey Maguire, kostümlerinden birkaçını eve götürdüğünü ve onlar için beklenmedik bir kullanım alanı bulduğunu paylaştı.

    Yeni filmi "Babylon"u tanıtmak için Reddit'te yapılan bir hayran soru cevap etkinliği sırasında bir hayranı, Maguire'a Örümcek Adam filmlerinden "havalı olan herhangi bir şeyi" saklayıp saklamadığını sordu. Maguire, diğer süper kahraman oyuncuları gibi Örümcek Adam kostümlerinden bazılarını sakladığını açıkladı ve onları pijama olarak kullandığını ekledi. "Kırmızı bir Spidey takımım ve siyah bir Spidey takımım var, namı diğer pijamalarım," dedi.

    Maguire, Spider-Man kostümlerinden on yılı aşkın bir süre uzak kaldıktan sonra, 2021 yapımı "Spider-Man: No Way Home" için geri döncü ve Peter Parker rolünü Marvel Sinematik Evreni yıldızı Tom Holland ve "The Amazing Spider-Man" yıldızı Andrew Garfield ile birlikte yeniden canlandırdı. Üç aktör de daha önce bu kostümü giymenin zorluklarından, özellikle de tuvaleti kullanmaya gelince yaşadıkları zorluklar konusunda ortak duyguları paylaştıklarını belirtmişlerdi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top