Hesabım
    Jeremy Renner'dan Sağlık Durumuyla İlgili Güncelleme

    Kaza sonrası tedavisi devam eden Renner, hastaneden fotoğraf paylaştı.

    .

    Yılbaşı günü, şiddetli bir fırtınadan etkilenen Nevada'daki evinde kar kürerken kaza geçiren ve çeşitli yaralanmalar ile göğüs travması nedeniyle hastaneye kaldırılan Jeremy Renner, sağlık durumuyla ilgili bir güncelleme paylaşarak hayranlarının içini rahatlattı.

    Renner, hasta yatağından bir fotoğraf paylaşrak, "Nazik sözleriniz için hepinize teşekkür ederim. 🙏. Şimdi yazamayacak kadar dağılmış durumdayım. Ama hepinize sevgiler gönderiyorum." notunu düştü.

    Aktörün paylaşımından kısa bir süre sonra Washoe İlçesi Şerif Ofisi, olay hakkında daha fazla bilgi veren bir basın toplantısı düzenledi ve bölgedeki fırtınanın şiddetinden bahsederek, Renner'ın evinin yakınında, karda mahsur kalan bir aile üyesinin kullandığı bir aracı kurtarmaya çalışırken kaza geçirdiğini söyledi.

    Kazanın görgü tanıkları, olay yerine gelen polisin aktif bir suç mahalli gibi davrandığını belirtmişlerdi. Şerif, herhangi bilinçli bir müdahaleden şüphelenmediklerini açıkladı.

    Jeremy Renner'ın Kazasıyla İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

    Jeremy Renner'ın sıradaki projesi Taylor Sheridan'ın "Mayor of Kingstown" dizisi. Dizinin ikinci sezonunun 15 Ocak'ta prömiyer yapması bekleniyor ancak Renner'ın tanıtım turlarının iptal edilmesi, ikinci sezonun yayın tarihinin ertelenmesini gündeme getirdi. Şimdilik bu konuda herhangi bir açıklama yok.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top