Hesabım
    "Gladyatör 2" İçin Oyuncu Seçmeleri Başladı!

    Yıllardır konuşulan projede nihayet işler hızlanıyor.

    Universal Pictures

    Ridley Scott'ın 2000 tarihli epik filmi "Gladyatör" vizyona girdiğinde, dünya çapında 457 milyon dolar hasılatla gişede büyük bir hit oldu ve En İyi Film de dahil olmak üzere 5 kategoride Oscar kazandı. Film o kadar başarılıydı ki, gösterime girdiğinden beri bir devam filmi için birden fazla girişimde bulunuldu. Ancak bu projeler çeşitli nedenlerle ilerlemedi.

    Scott, en son 2021 yılının sonlarında, filmin senaryosunu tamamladığını açıklamıştı fakat sonrasında yine projeyle ilgili herhangi bir haber alamadık. Usta yönetmen bu arada, ilk kez "Gladyatör"de birlikte çalıştığı Joaquin Phoenix'in başrolünde olduğu "Napoleon" filmini çekti.

    Görünüşe göre projede işler biraz daha ciddileşti, çünkü Puck News'ın bildirdiğine göre Scott, "Gladyatör 2" için oyuncu seçmelerine başladı. Yönetmenin önceliği tabii ki önce başrolleri belirlemek. Devam filminin konusu belli değil, ancak hikayenin Commodus'un (Joaquin Phoenix) yeğeni Lucius'a odaklanabileceği tahmin ediliyor.

    Orijinal filmde başrolü üstlenen Russell Crowe, General Maximus'u canlandırdı ve kariyerinin ilk ve tek Oscar ödülünü kazandı. Filmde, yeni imparatorla arasının açılan Maximus, unvanını, prestijini ve en önemlisi ailesini kaybederek yüce bir askerden köleye dönüşüyor ve sonunda, ailesini yok eden adamdan intikam almak için savaşıyordu...

    Devam filminde rol alıp almayacağı sorulduğunda Russell Crowe, şüpheyle yaklaştığını belirterek, 2020 yılında Screen Rant'a verdiği röportajda ''Bununla ilgili konuşmalar yapılıyorsa, ben bu konuya dahil değilim. Akıllarında ne olduğundan emin değilim... 2000 yılından beri aynı konuşmaları yapıyorlar.'' ifadelerini kullanmıştı. Şimdi proje ayağa kalkmaya hazır görünüyor, bu durumda Russell Crowe filme dahil olacak mı sorusu büyük bir merak konusu...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top