Hesabım
    Ana de Armas: Keanu Reeves ile Dövüşürken Şikayet Edemem!

    Ünlü oyuncu "John Wick" spin-off filmi "Ballerina" hakkında konuştu.

    .

    Başrolünü Ana de Armas'ın üstlendiği John Wick spin-off filmi "Ballerina", "John Wick: Chapter 3 - Parabellum"da gördüğümüz bale okulunda eğitim alan genç bir suikastçının ailesini öldürenlerden intikam almasını anlatacak.

    Filmde John Wick serisinden Ian McShane, Lance Reddick, Anjelica Huston gibi isimlerin yanı sıra, John Wick'in kendisi yani Keanu Reeves de rol alıyor. Reeves, Brezilya'da CCXP etkinliğinde filmin paneline katılmış ve "birkaç sekans için" projeye dahil olduğunu açıklamıştı. John Wick karakterinin "Ballerina"nın hikayesinde nasıl bir rol üstleneceği bilinmiyor, ancak Ana de Armas'ın açıklamalarına göre iki ana karakteri dövüşürken izleyeceğiz.

    Güzel oyuncu, The Tonight Show with Jimmy Fallon'da konuşurken, Reeves ile birlikte bir dövüş sahnesi çekerken karşılaştığı zorlukları anlattı ve kendisini acılar içinde bırakan sahnelere rağmen, rol arkadaşının sergilediği profesyonelliğin, daha az şikayet etmesine neden olduğunu söyledi.

    "Dört aydır Prag'da çekim yapıyoruz. Daha önümüzde bir ay var. Ve acı çekiyorum. Biliyorsun, vücudum, sırtım, her şeyim ağrıyor. Şikayet ediyorum, canım yanıyor, morarıyorum. Bond on beş dakikaydı. Bu bütün bir film, başka bir seviye. Ama geçen gün, Keanu ve ben çok zor aksiyon sahnemizin provasını yapıyorduk ve bu adam beni yuvarlayıp fırlatıyor ve çılgınca numaralar yapıyordu. Ve ben - artık şikayet edemezdim. Çünkü o yapıyor! O gerçekten en iyisi."

    Len Wiseman'ın yönettiği "Ballerina"nın vizyon tarihi henüz belli değil, "John Wick 4" ise 24 Mart 2023'te sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top