Hesabım
    Orlando Bloom ve David Harbour'lu "Gran Turismo"ya İlk Bakış!

    Playstaion uyarlaması filmden ilk görüntüler ve kamera arkası yayınlandı.

    Sony Pictures'ın, Playstation'ın son derece başarılı “Gran Turismo” video oyunu serisinden uyarladığı uzun metraj filmin ilk tanıtım videosu yayınlandı. Filmin çekimleri Ekim ayında Macaristan'da başladı ve Noel'den hemen önce tamamlandı.

    Kamera arkası görüntülerle filmden ilk karelerin birlikte yer aldığı tanıtım videosunda, filmin başrollerini paylaşan Archie Madekwe, David Harbour ve Orlando Bloom yer alıyor. Film hakında konuşan oyuncular, bunun gerçek bir başarı öyküsüne dayanan, aksiyon, dram ve romantizmi harmanlayan bir film olduğundan bahsederken, Orlando Bloom, filmin "sinema için çekildiğini" vurguluyor. Videoda ayrıca, ekstrem çekim açılarının ve yüksek hızın yakalanmasına izin veren dronlarla yapılan yarış sahnesi çekimlerini de görme şansı buluyoruz.

    Gerçek bir hikayeden ilham alan projeyi Neill Blomkamp yönetiyor. Archie Madekwe, oyun becerileri gerçek bir profesyonel yarış arabası sürücüsü olmak için bir dizi yarışmayı kazanacak kadar iyi olan genç bir Gran Turismo oyuncusuna hayat veriyor.

    Harbour bu yetenekli yarışçının akıl hocasını, Djimon Hounsou ve Geri Halliwell-Horner ebeveynlerini, Josha Stradowski rakip bir yarışçıyo, Thomas Kretschmann o rakibin babasını ve Bloom, filmin kötü karakteri gibi görünen bir motor sporları pazarlama yöneticisini oynuyor. "Gran Turismo"nun 11 Ağustos 2023'ta vizyona girmesi planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top