Hesabım
    Dave Bautista, Marvel Sinematik Evreni'nden Ayrıldığını Doğruladı

    Daha dramatik roller aradığını söyleyen Bautista, yalnızca Drax'la anılmak istemiyor.

    Disney

    Dave Bautista, "Galaksinin Koruyucuları 3"ün rol aldığı son Marvel filmi olduğunu ve Drax rolüne geri dönmeyeceğini açıkladı. Marvel Sinematik Evreni (MCU), eski güreşçiye ilk rolünü 2014 yılında "Galaksinin Koruyucuları" ile verdi. Bautista iki devam filminde, iki Avengers filminde, "Thor: Love and Thunder"da ve Disney+'taki son Noel özel filminde Drax rolünü yineledi.

    "Galaksinin Koruyucuları 3" 28 Nisan'da vizyona girecek ve MCU'da geçirdikleri yaklaşık on yıldan sonra, serideki pek çok kişi rollerini geride bırakmaya hazır. Zoe Saldaña, tıpkı Dave Bautista gibi süper kahraman serisinin yorgunluğundan bahsetmişti. Dave Baustista'nın da Drax rolünü arkasında bırakmaya hazır olduğu biliniyordu, hatta filmde bu karakterin ölümünü göreceğimize yönelik teoriler de var.

    Marvel Sinematik Evreni'nin 5. Fazında Bu Karakterlere Veda Edebiliriz

    Sonn olarak Rian Johnson'ın yönettiği "Glass Onion: A Knives Out Mystery" ile izleyici karşısına çıkan Bautista, GQ ile gerçekleştirdiği kapsamlı söyleşide, "Galaksinin Koruyucuları 3"ten sonraki herhangi bir MCU projesinde Drax olarak geri dönmeyeceğini doğruladı. Aktör ayrıca, sevdiği ama kendisini tanımlamasını istemediği bu rolle ilgili karmaşık duygularını da paylaştı:

    "Drax için çok minnettarım. Onu seviyorum. Ama bitmesinin getirdiği bir rahatlama var. Her şey hoş değildi. O rolü oynamak zordu. Makyaj süreci beni yere seriyordu. Ve Drax'ın benim mirasım olmasını isteyip istemediğimi bilmiyorum - bu gülünç bir performans ve daha dramatik şeyler yapmak istiyorum."

    Dave Bautista'nın sıradaki filmi, M. Night Shayamalan tarafından yönetilen korku - gerilim "Knock at the Cabin" (Kulübeye Tıklat) 3 Şubat'ta sinemalarda olacak! Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top