Hesabım
    "The Witcher" 3. Sezon Kitaplara Daha Uygun Olacak

    Henry Cavill'in dizinin kitaplara uygun olmadığı gerekçesiyle yapımcılarla tartıştığı biliniyor...

    Netflix

    "The Witcher"ın ilk sezonu 2019 yılında yayınlandığından bu yana, mevcut hayranlardan gelen en büyük şikayetlerden biri, Netflix uyarlamasının kaynak malzemeye yeterince yakın olmamasıydı. İlk iki sezon, Andrzej Sapkowski'nin çalışmalarını özgürce yorumladı ve hayranlar arasında çok fazla hayal kırıklığına neden oldu.

    Dizinin yaklaşan üçüncü sezonunda bu durum değişiyor olabilir. Dizi sorumlusu Lauren Hissrich, Entertainment Weekly ile yaptığı bir röportajda, 3. sezonun "Time of Contempt" romanından nasıl uyarlanacağını anlattı.

    Hissrich, EW'ye "3. sezon, kitabın birebir uyarlamasına çok yakın" dedi, "Elbette her sayfayı aktaramayız, ancak Time of Contempt bize o kadar çok büyük aksiyon olayı, olay örgüsü noktası, karakter anları, büyük kötülüğün büyük ifşasını sağladı ki, yapacak o kadar çok şey var ki, kitabı gerçekten yakından takip edebildik."

    "The Witcher" Evreni Henry Cavill'siz Devam Edebilecek mi?

    Orijinal metinden sapmalar, dizinin yıldızı Henry Cavill için de hayal kırıklığı kaynağı gibi görünüyordu. Cavill, diziye katılmadan önce kitapların büyük bir hayranıydı ve sık sık dizinin kitaplara daha yakın olması için uğraştı. Aktörün bu konuda yapımcılarla tartışmaya girdiği de biliniyor.

    Cavill, 2. Sezonda, senaryoda olmayan ancak aslında kitaplarda olan bir diyaloğu kendi insiyatfiyle kullanmasını şöyle anlatmıştı: "Bu parçayı bir yere ekleyip ekleyemeyeceğim konusunda uzun bir tartışma yapmak istemiyordum. Ben de öylece yapıverdim, kelimeleri kamera önünde söyledim ve sonuçlarla yüzleşmeye hazırdım."

    "The Witcher"ın 3. sezonu, Cavill'in son sezonu olacak ve 4. sezonda Geralt rolünü, aktör Liam Hemsworth üstlenecek. Cavill'in diziden ayrılış gerekçesinin DC'den gelen ve sonra iptal edilen Superman devam filmleri olduğu konuşulsa da asıl gerekçenin aktörün yapımcılarla olan fikir ayrılıkları olduğu düşünülüyor. Durum buysa, umarız 3. sezon, Cavill'in istediği gibi eserlere olan sadakati yansıtabilir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top