Hesabım
    "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"dan Yeni Fragman!

    Film 17 Şubat'ta sinemalarda!

    Marvel Studios, Marvel Sinematik Evreni'nin 5. fazını başlatmak üzere 17 Şubat'ta vizyona girecek olan "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" filminden vizyon öncesi son fragmanı paylaştı. Fragmanla birlikte filmin posteri de yayınlandı.

    Filmde, süper kahraman partnerler Scott Lang (Paul Rudd) ve Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Ant-Man ve The Wasp olarak maceralarına devam etmek için geri dönüyorlar. Bu macerada onlara Scott'ın kızı Cassie (Kathryn Newton) ve Hope'un ebeveynleri Hank Pym (Michael Douglas) ile Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) eşlik ediyor.

    Aile birlikte, düşünce sınırlarını aşan Kuantum Diyarı'nı keşfedip buradaki varlıklarla etkileşime girerken, birinin onlar için kötü planları var. Marvel Sinematik Evreni'nin bundan sonraki ana kötüsü olacak olan Kang the Conqeror (Jonathan Majors) ilk film görünümünü "Quantumania"da yapacak. Majors daha önce "Loki" dizisinin ilk sezon finalinde, bu karakterin varyantların biri olarak görünmüştü.

    Üçüncü Ant-Man filmini yönetmek için Peyton Reed bir kez daha yönetmen koltuğuna geçiyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca David Dastmalchian, William Jackson Harper, Katy O'Brian ve Kuantum Diyarında oldukça müsrif bir topluluğun valisi olan Lord Krylar rolüyle Bill Murray yer alıyor.

    Marvel Studios
    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top