Hesabım
    Sydney Sweeney ve Glen Powell'dan Romantik Komedi Geliyor

    Filmi "Friends With Benefits" yönetmeni Will Gluck yönetecek.

    .

    "Euphoria" yıldızı Sydney Sweeney ve "Top Gun: Maverick" yıldızı Glen Powell, Sony Pictures'ın yeni romantik komedi filminde başrolü paylaşacaklar. Daha önce "Friends With Benefits", "Easy A" gibi filmlere imza atan Will Gluck'ın yöneteceği film "yetişkinlere yönelik" olarak sınıflandırılacak.

    Şimdilik ismi belli olmayan filmin senaryosunu Ilana Wolpert kaleme aldı. Filmin hazırlıklarına başlayan Gluck senaryoyu yeniden elden geçiyor. Filmin konusu da şimdilik gizli tutuluyor. Joe Roth, Jeff Kirschenbaum ve Will Gluck, filmin yapımcılığını birlikte üstleniyorlar. Çekimlerin Şubat sonunda başlayacak.

    Yakın zamanda aksiyon ve suç filmi "National Anthem"in çekimlerini tamamlayan Sydney Sweeney, şimdilerde Marvel ve Sony filmi "Madame Web"in çekimlerini gerçekleştiriyor. Genç yıldızın sıradaki projeleri arasında, her ikisi de Sony'nin olan "Barbarella" yeniden çevrimi ve "The Registration Booth" filmi var.

    "Top Gun: Maverick"in ardından "Devotion" filminde de bir savaş pilotunu canlandıran Glen Powell'ın sıradaki projeleri arasındaysa, Chris Morgan'lı bilim kurgu - gerilim filmi "Deputy X" ve komedi filmi "Foreign Relations" var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top