Hesabım
    Idris Elba'lı "Luther: Batan Güneş" Ne Zaman Yayınlanacak?

    Netflix, "Luther" dizisinin devam filmi için yayın tarihini açıkladı.

    BBC

    Idris Elba'nın, 2010 - 2016 yılları arasında yayınlanan BBC dizi "Luther"da canlandırdığı Dedektif John Luther karakterine geri döndüğü "Luther: Batan Güneş" (Luther: The Fallen Sun) 10 Mart'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

    Filmin senaryosunu, dizinin yaratıcısı ve yazarı olan Neil Cross kaleme aldı. Yönetmen koltuğundaysa, 2016 yayınlanan beşinci sezonun dört bölümünü yönetmiş olan Jamie Payne var. Londra'nın en karanlık katillerini takip eden bir dedektif hikayesi olarak başlayan dizi, Idris Elba'ya Screen Actors Guild ve Altın Küre ödülleri kazandırdı.

    Ahlaki açıdan giderek karmaşıklaşan bir hikayeyi ele alan "Luther" hayranları diken üstünde bırakan bir noktada sona erdi. "Luther: Batan Güneş" dizinin bittiği yerden devam edecek, ancak Elba'nın daha önceki röportajlarında açıkladığı gibi, diziyi izlemeyenlerin de takip edebileceği bağımsız bir hikaye anlatacak.

    Filmde Elba'nın dedektif karakterinin karşısına, milyoner bir suçlu karakteriyle Andy Serkis çıkıyor. Hem Idris Elba'nın geri dönüşünü hem de Andy Serkis'in karakterini gösteren ilk görseller birkaç gün önce yayınlandı.

    Idris Elba "Luther: The Fallen Sun" ile Geri Dönüyor

    "Luther: Batan Güneş"in oyuncu kadrosunda ayrıca Cynthia Erivo, Carl Spencer, Dermot Crowley gibi isimler yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top