Hesabım
    Ghostface Geri Döndü ve "Çığlık 6" Fragmanında New York Sokaklarında Dehşet Saçıyor!

    10 Mart'ta vizyona girecek "Çığlık 6"dan yeni fragman yayınlandı.

    Korku severlerin heyecanla beklediği "Çığlık 6"dan yeni bir fragman yayınlandı. Hayalet Maskeli katilin Woodsboro'dan sağ kurtulmayı başaranların peşine düşeceği ve bu kez New York sokaklarında terör estireceği film, 10 Mart'ta vizyona girecek.

    Geçen yıl vizyona giren "Scream", merhum Wes Craven'in slasher serisini sinemalara geri getirerek eski bir korku devam filminin nasıl düzgün bir şekilde yeniden canlandırılabileceğini gösterdi. James Vanderbilt ve Guy Busick'in yazdığı, Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönettiği film, hem orijinal seriye olan saygılı yaklaşımından hem de güncel korku filmlerini yakalarken meta hikayesini daha canlandırmasından dolayı övgüler aldı. Filmin başarısından sonra aynı ekip hemen 6. film için çalışmaya başladı.

    Hikayenin merkezinde, ilk Ghostface'lerden biri olan Billy Loomis (Skeet Ulrich) ile kişisel bir geçmişi olan kız kardeşler Sam (Melissa Barrera) ve Tara Carpenter (Jenna Ortega) vardı. Sam ve Tara yeni Ghostface katillerinin saldırısından zar zor kurtuldu ve sonunda Woodsboro'yu arkalarında bırakmaya karar verdi. Yeni fragmanın açıkladığı gibi, Sam, Tara ve kardeşler Chad (Mason Gooding) ile Mindy Meeks-Martin (Jasmin Savoy Brown), kalabalığın arasında anonimlik bulmayı umarak New York'a taşındı.

    Grup, Ghostface ile neredeyse ölümcül karşılaşmalarından sonra derinden yaralandı, ancak hayatlarına devam etmeye hazır görünüyorlar. Ne yazık ki onlar için elverişli olan büyük şehir aynı zamanda yeni bir katilin - veya katillerin - saklanması için mükemmel bir yer...

    "Çığlık 6"da ana serinin kemik kadrosundan yalnızca Gale Weathers (Courtney Cox) rol alıyor ancak "Çığlık 4"ten Hayden Panettiere de geri geliyor. Bu filmde kadroya yeni dahil olan isimler arasındaysa Samara Weaving, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Jack Champion var.

    "Çığlık 6" 10 Mart'ta sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top