Hesabım
    Jack Champion
    Görev Oyuncu
    Uyruk
    Amerikalı
    Doğum tarihi 16 Kasım 2004
    Yaş
    19
    6
    yıllık kariyer
    12
    film ve dizi

    Biyografi

    2004 yılında ABD’de doğan oyuncu, oyunculuk kariyerine Evil Kin (2015), Kubbenin Altında (2013), American Genius (2015) gibi dizilerdeki küçük rollerle başlamıştır. Kısa filmlerde de rol alan Jack Champion 2018 tarihli The Night Sitter filmindeki Kevin rolüyle sıyrılmıştır. Avatar’ın devam filmi olan Avatar: Suyun Yolu filmindeki rolüyle daha geniş kitleler tarafından tanınan Jack Champion, Avatar’ın gelecek devam filmlerinin (Avatar 3 ve Avatar 4) yanı sıra Freaky Tales, Çığlık 6 (2023) ve Retribution (2023) filmleri ile beyazperdedeki kariyerini güçlendirerek yoluna devam etmektedir.
    Durdurulamaz Altyazılı Fragman

    Filmografi

    Avatar 5
    Avatar 5
    19 Aralık 2031
    Avatar 4
    Avatar 4
    21 Aralık 2029
    Avatar 3
    Avatar 3
    19 Aralık 2025
    Durdurulamaz
    Durdurulamaz
    13 Ekim 2023
    Çığlık 6
    Çığlık 6
    10 Mart 2023
    Avatar: Suyun Yolu
    Avatar: Suyun Yolu
    16 Aralık 2022
    The Night Sitter
    The Night Sitter
    Vizyon tarihi belirsiz

    Fotoğraflar

    Yorumlar
    Back to Top