Hesabım
    Giancarlo Esposito, Francis Ford Coppola'nın Yıldızlarla Dolu "Megalopolis" Filmine Katıldı

    Adam Driver, Aubrey Plaza, Foreest Whitaker, Laurence Fishburne gibi isimlerin rol aldığı filmin çekimleri devam ediyor.

    .

    Giancarlo Esposito, Francis Ford Coppola'nın rüya projesi olan "Megalopolis" filminin yıldızlardan oluşan kadrosuna katıldı. Filmin Atlanta ve New York'ta tamamlanacak olan çekimleri toplamda 3 ay sürecek ve bunun yarısı tamamlanmış durumda.

    Adam Driver, Aubrey Plaza, Jon Voight, Nathalie Emmanuel, Shia LaBeouf, Forest Whitaker, Laurence Fishburne, Talia Shire, Jason Schwartzman ve Dustin Hoffman gibi isimlerin rol aldığı film, bir mimarın, yaşanan bir felaketten sonra yıkılan New York'u bir ütopya olarak baştan inşa etme çabalarını anlatıyor.

    Francis Ford Coppola, yılalr boyu hayata geçirmek için uğraştığı ancak yüksek bütçesi nedeniyle hayata geçiremediği bu projeyi, Califronia'daki üzüm bağlarının satışından elde ettiği gelirle kendisi finanse ediyor. Filmin görsel efekt ekibinin ve sanat ekibinden birçok kişinin kovulduğu ve mali kayıp nedeniyle çekimlerin devam edip etmeyeceğinin belirsiz olduğu iddia edilmişti ancak Coppola bunu yalanladı ve setten gelen görüntüler çekimlerin devam ettiğini gösteriyor.

    Francis Ford Coppola'nın "Megalopolis" Setinden Yeni Görüntüler!

    "Breaking Bad" ve "Better Call Saul" yıldızı Esposito son dönemde oldukça yoğun. Bu ayın başında Netflix'in deneysel dizisi "Kaleidoscope" ile ekranlara gelen ödüllü aktör, "godfather of Harlem" dizisinin üçüncü sezonunda rol alıyor. "The Mandalorian" ve "The Boys" dizilerindeki devam eden rollerine ek olarak Esposito şu sıralarda Netflix'in "The Gentleman" dizisinin ve Russo kardeşlerin yöneteceği bilim kurgu filmi "The Electric State"in çekimlerini gerçekleştiriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top