Hesabım
    Jeremmy Renner Yaralandığı Kazada Yeğeninin Hayatını Kurtarmış!

    Jeremy Renner, yeni yılın ilk günü kar küreme esnasında ağır bir kaza geçirmişti.

    Marvel Studios

    Jeremy Renner'ın yılbaşında geçirdiği kazayla ilgili ortaya çıkan yeni ayrıntılara göre, aktör altında kaldığı kar temizleme aracının yeğenine çarpmasını engellemeye çalışıyordu. Aracın altında ezilen Renner'ın 30 kemiği kırıldı.

    CNN, Cuma günü, PistenBully kar temizleme aracının el freninin devreye girmediğini ve aracı durdurabileceğini ortaya koyan bir kamu kayıt talebi aracılığıyla Washoe İlçesi Şerif Ofisi raporuna ulaştı. Raporda şu ifadeler yer alıyor:

    Makine kaymaya başladı ve Renner'ın acil durum frenini çekmeden araçtan inmesine neden oldu. PistenBully'nin bazı mekanik sorunları olmasına rağmen, mekanik incelememize dayanarak park freninin PistenBully'nin ilerlemesini engelleyeceğine inanılıyor. Renner, [yeğeninin] yaralanmasını önlemek için PistenBully'yi durdurmaya veya yönünü değiştirmeye çalıştığında, palet tarafından aracın altına çekildi ve ezildi."

    Rapor ayrıca fren lambasının çalışmadığını ve "bu kazada mekanik sorunların bir faktör olabileceğini" belirtiyor. Renner aracı, yeğeninin kamyonunu kardan çekmek için kullanıyordu. Geçirdiği iki ameliyatın ardından bir süre yoğun bakımda kalan aktör artık evine döndü. Tamamen iyileşme sürecinin iki yıla kadar süreceği belirtiliyor.

    Jeremy Renner'dan Sağlık Durumuyla İlgili Güncelleme

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top